Lijeskić za "Sportske": "Nisam mogao da suzdržim emocije, prvi meč nas koštao prolaza"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.08.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Mogao je da izraste u heroje Kragujevčana...

Foto: Nenad Kotlajić/Sportske
Foto: Nenad Kotlajić/Sportske

Povezane vesti

Golman Radničkog 1923 Luka Lijeskić mogao je da bude heroj Kragujevčana, nažalost, Mornar je slavio u penal seriji i prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Lijeskić je za "Sportske" izneo svoje utiske posle (ne)prospavane noći.

"Ne mogu da kažem da su se utisci slegli, posle neprospavane noći. Ostaje žal za prvom utakmicom i neiskorišćenim šansama u Leskovcu i to je došlo na naplatu u revašu", rekao je Lijeskić. 

On je tokom penal serije ušao u verbalni sukob Ćetkovićem, što je samo deo psihološke igrice. 

"Sve je to deo igre, sastavni deo utakmice. Nisam imao nikakvu zlu nameru, sve je bilo u žaru borbe i to je ostalo na terenu i nije me poremetilo. Hteo sam da ga ometem pri izvođenju penala, prvi sam odbranio, ostale nažalost nisam", rekao je Lijeskić.

Uprkos porazu, Radnički je dobio golmana na kojeg može da računa.

"Nadam se da sam dobio poverenje stručnog štaba u ove dve utakmice, dobro se osećam. Žao nam je što nismo prošli, ali moramo da se fokusiramo na naše prvenstvo i sledeću utakmicu koja je već u nedelju", istakao je on.

Za kraj, prokomentarisao je i svoje suze posle poraza.

"Nažalost, nisam mogao da suzdržim emocije, dobio sam podršku saigrača, ali ostaje žal zbog svega što smo prošli", zaključio je Lijeskić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zoran gost
Thursday, 01.08.2024
14:42

Decko branio si dobro ,nisi kriv za golove (gledao sam utakmicu uzivo u Pg ) ali mi se nije svidelo tvoje ponasanje prilikom izvodjenja jedanaesteraca.Cetkovic je najkorektnijiigrac u ekipi Mornara i nije ti to trebalo makar zbog njegovih godina i gospodskog drzanja iako je nad njim bilo dosta ostrih startova za vrijeme koliko je bio na terenu.