Lista od osam imena, ko će doći u Partizan?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.12.2019.
10:19
Izvor: Sportske.net

Neka su dobro poznata navijačima crno-belih.

EPA-EFE/RONALD BONESTROO
EPA-EFE/RONALD BONESTROO

Povezane vesti

Marko Ilić, mladi reprezentativac i golman Voždovca je želja Partizana na poziciji golmana. Ovaj mladić je dokazao nekoliko puta da se radi o izuzetnom potencijalu i golmanu koji bi jednog dana mogao da konkuriše i za dres A selekcije i čini se kao dobar izbor za mesto koje će jednog dana napustiti Vladimir Stojković.

Pozicija štopera je veoma problematična imajući u vidu da je Ostojić na putu da na kraju sezone napusti klub, a da je Pavlović prodat Monaku. Nije to sve, Dinga i Vujačić nisu mnogo toga pokazali.

Slobodan Rajković se pominje sve češće, on je trenirao sa crno-belima, na pragu je da postane novi igrač srpskog tima. Drugi štoper koji se pominje jeste momak iz Obale Slonovače koji igra za Olimpiju Maki Banjak, a treći je fudbaler Spartaka Nemanja Tekijaški.

Na poziciji veznog se pominje Marko Docić iz Čukaričkog, fudbaler sjajnog šuta čiji je kvalitet potreban crno-belima, a pored njega pminje se i Nikola Kuveljić iz Javora, kao i Miloš Jojić, dobro poznat fudbaler navijačima Partizana.

Nije to sve, i Nikola Petković iz Javora je veoma interesantan crno-belima u sledećem prelaznom roku, s tim što je on nešto ofanzivniji.

Ipak, ono na šta bi Partizan mogao da se osloni jesu mlade snage kojih ima na pretek, videćemo da li će dobiti šansu u prvom timu tokom prolećnog dela sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Wednesday, 11.12.2019
13:13

Mislim da kod nas nema golmana, osim ovih pod ugovorom u Partizanu, koji bi pristali da Stojkovicu budu rezerva

avatar
Milan Antunovic
Tuesday, 10.12.2019
20:02

SVE "ZVEZDA " DO "ZVEZDE " TIPA BOMBE UMAR SADIK .SRPSKI FUDBAL JE DOTAKAO DNO ,DAJ BOŽE DA SE PODIGNE,DA GA NEKO KUPI I ONDA BI DOŠAO BAR U DRUGU LIGU EVROPE.OVAKO NAM JE JERMENIJA JAKA.

avatar
Kunilingus
Tuesday, 10.12.2019
18:14

Tekijaški je Zvezdaš, postigao je autogol protiv Zvezde radi lakše pobede. Pre će biti transfer u Zvezdu. Tim potezom je osigurao prelazak

avatar
Stefan Azuc
Tuesday, 10.12.2019
17:00

Unapred se izvinjavam zbog duzine komentara.
Treba da se naprvi rekonstrukcija celog tima:
Trebaju otici i izvuci nesto para za sledece igrace:
Kljajic,N.Stevanovic,Vulicevic(istice ugovora),Ostojic,Vujacic,Dinga
(raskid pozajmice),Urosevic(solidan ali mislim da je Brezancic bolji),Smiljanic ,Scekic ,Ivanovic,Jovanovic,Musa
Produziti ugovore sa Sumom i Tosicem , otkupiti Sadika.
Poslati na pozajmice:
Pesukica,Gigica,Popovica a mozda i Sehovica i Lakcevica (dobijaju malo sanse).
Miletica vratiti na stopera, a Lutavac na beka gde moze solidno da odigra
Dovesti:
Marko Ilic (Vozdovac),Djordje Nikolic (Bazel,istice mu ugovor u junu),Cicinho(Ludogorec,istice mu ugovor u junu),
Slobodan Rajkovic (bez kluba), Uros Vitas (Irtis,istice mu ugovor sada u decembru) ,Ivan Obradovic (Legia, verovatno ce ga pustiti bez obestecenja ili za nesto malo novca),Milos Jojic (Besiaksir,ne igra verovatno ga pustajuza neke male pare),Luks Silva (bez kluba od letos,26.godina,zadnj vezni bio jedno vreme u Realu,igro za Olimpik,zadnje dve sezone proveo u Cruzeiru),Miralem Sulejmani
(Young Boys,ne igra,istice mu ugovor u junu)Nemanja Nikolic (Cikago,
istice mu ugovor sada u decembru),Petar Skuletic (Monpelje,ne igra,istice mu ugovor u junu)
Tim na prolece bi izgedao ovako:
Golmani:Stojkovic,Nikolic,Ilic
Odbrana:Cicinho,Lutovac,Pavlovic,Rajkovic,Miletic,Vitas,Obradovic,
Brezancic
Vezni red: Natho,Jojic,Zdjelar,Silva,Markovic ,Tosic,Suma,Pavlovic, Asano , Sulejmani,Stevanovic
Napad:Sadik,Skuletic,Nikolic
Naavno i neki mladi igraci iz omladinaca barem na pripremama.
Cilj za prolece treba da nam bude da se sto bolje uigra ovj tim, a na leto dovesti samo zamenu za Pavlovica i eventualno
ako jos negde bude problema.

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 11.12.2019
01:28

Svaka tebi cast ako si ispratio igre svih ovih fudbalera, ali sve njih ne bi mogla da dovede ni Borusija Menhengladbah, a ne Partizan. Sto se tice prodaje, ako nam za jednog od ovih nabrojanih ponude novac dobro bi bilo.

avatar
Stefan Azuc
Saturday, 14.12.2019
10:03

Zasto?Samo Ilic i Jojic nisu slobodni igraci ili da im istice ugovor na kraju sezone, mislim da obestecenja za sve ove nabrojane ne bi bilo vise od 3 mozda do 3,5 miliona a toliko valjda imamo . Budzet za plate bi morali malo da povecamo ali onda bismo imali po dva a na nekim pozicijam i po tri kvalitetna igraca.

avatar
REVØLT
Thursday, 12.12.2019
11:12

Produziti ugovor sa Tosicem? Jang Bojs ima opciju da zadrzi Sulejmanija jos godinu dana. Mislis da bi Nemanja Nikolic pristao da bude tek treca opcija?

avatar
Offside
Tuesday, 10.12.2019
14:35

Ljudi Milos Jojic nece doci u Partizan!Svako ko ima Twiter moze uci na profil Vuletica i videti njegovu objavu u kojoj je napisao da se sa Jojicem nije i nece pricati jer ovo nije situacija u kojoj Partizan za njega moze da izdvoji ogroman novac koliko bi bilo potrebno za platu i obestecenje.Cuka nece pustiti Docica,tacnije njihov predsednik koji je do sada 100x ponovio da njihovi najbolji igraci nece biti prodavani Partizanu i onom drugom klubu.Ostali su sasvim OK pojacanja,stim sto mislim da se do leta mora naci bolji spic!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.12.2019
20:28

I da je u poziciji ne treba toliko novca dati za igrača koji ne može da igra u prvih 11, Jojić nije bolji od Sume pogotovo ne u učinku (golovi i asistencije), igra odbranu možda samo malo bolje od Tošića, a na krilnim pozicijama su Asano, Marković i Stevanović, zadnjeg veznog ne može da igra i osim što bi bio zamena za Sumu u pojedinim utakmicama ne vidim koju bi on značajniju ulogu u timu mogao da garantuje svojim dolaskom. Slično važi za svako ime sa ovog spiska, s tim što će Pavlović biti prodat pa je Rajković dobrodošao ako nije mnogo propao, a Petković je možda zbog realizatorskih sposobnosti i mogućnosti da pokrije više pozicija najbliži Partizanovih XI, ali opet nije špic kakav treba Partizanu za bunkere protiv kojih Partizan skoro uvek igra sve do nekog jačeg protivnika u Evropi.

avatar
Mirko Mirkic
Tuesday, 10.12.2019
14:08

Tekijaski Docic i Petkovicniko vise sa ovoga spiska

avatar
REVØLT
Tuesday, 10.12.2019
16:54

Rajkovic i Jojic ne, a Tekijaski i Petkovic da?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.12.2019
20:37

A zašto Tekijaški da, a ne Rajković na primer?

avatar
Душан Терић
Tuesday, 10.12.2019
12:11

Od svih njih jojica bih najvise voleo. Zamisli natho jojic I suma. I da veze. Levo asano a desno lazar. Ali za to nam treba I cvrsta I brza odbrana. Kakvu nazalost ne mozemo da skrpimo nikako.

avatar
REVØLT
Tuesday, 10.12.2019
16:54

Natho, Jojic i Suma? Tu bi samo Jojic kao nesto radio u defanzivi, ova dvojica bas nikako. Jojic jedva da moze i centralnog veznog da igra, a defanzivnog (zadnjeg) ne moze nikako.

avatar
Душан Терић
Tuesday, 10.12.2019
23:56

Natho I suma ne igraju defanzivu? I jedan I drugi grizu kao osice i asano sa njima. Tako da se ne slazem sa tom konstatacijom. I plus najbolja odbrana je napad. Kada bi sakrili loptu ovim pilicarima u nasoj ligi lako bi bilo. Nama promaja duva kroz odbranu jer su sva 4 defanzivca skloni kiksevima I plus stojkovic koji nist ne moze da odbrani.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.12.2019
20:31

U odbrani su svi čvrsti i svi osim Ostojića brzi, ali ne može odbrana sama da igra odbranu, a s tim veznim redom bez ijednog dobrog defanzivca bi morali sami da igraju kao što sada igraju sami sa umornim Zdjelarom isred njih. Taj vezni red ne bi funkcionisao.

avatar
REVØLT
Tuesday, 10.12.2019
11:42

I Boaci (desni bek Olimpije, Banjakov saigrac) je navodno u igri i opticaju.