Ljajić o dolasku u Partizan: "Više nije bašta, nego rudnik! Pristajem pod određenim uslovima..."

Autor: Ivan Cvetković
utorak 24.09.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

"Situacija daleko od realizacije, ali ne bežim od odgovornosti", tvrdi nekadašnji ministar u Vladi Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mnoge navijače Partizana obradovala je vest da bi Rasim Ljajić mogao da preuzme funkciju predsednika kluba nakon poniženja u Večitom derbiju i loše situacije u Humskoj.

Tim povodom, Ljajić je u izjavi za Mozzart Sport istakao da bi došao u Partizan, ali pod određenim uslovima.

"Postoji ta inicijativa. Načelno, rekao sam da ne bežim od toga, ali daleko je od konačne odluke. Potrebno je da se obavi čitav niz razgovora i konsultacija.

Partizan više nije bašta sa cvećem. Sada je, nažalost, rudnik u koji ulazite i ne znate da li ćete izaći iz njega. Moram da obavim niz razgovora sa ljudima u klubu, van kluba, sportistima, bivšim igračima, navijačima, privrednicima... Potrebno je da vidimo ima li tu uopšte perspektive", rekao je Ljajić, a potom procenio da situacija u klubu nije dobra.

"Pod određenim uslovima mogao bih da prihvatim dužnost predsednika, ali za to je potrebno da imam jasniju sliku. Ja mislim da ovakvo stanje ne koristi smo Partizanu i navijačima crno-belih, već generalno ne koristi srpskom fudbalu. Ovo nije dobro. Prvi put smo posle mnogo vremena imali derbi bez ikakve draži", zaključio je Rasim Ljajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke