Ljajić već počeo da radi, a ko sve u ponedeljak odlazi iz Partizana?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.10.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nema vremena za gubljenje.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U Humskoj ''broje sitno'' do promene kompletnog klupskog rukovodstva, pa će posle nekoliko godina navijačkih protesta i apela velikog broja nekadašnjih igrača i trenera predsednik kluba Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura u ponedeljak, 21. oktobra konačno napustiti svoje pozicije.

Ali, ne samo oni, odlaze i članovi Upravnog odbora Partizana, pa će svojih dužnosti na vanrednoj sednici Skupštine kluba biti razrešeni i: Mladen Mijatović, Zoran Rajić, Dragan Trailović, Milan Obućina, Goran Pandurović, Veljko Mihailović, Uroš Momirović, Marko Pavlović, Nenad Gligorov i Stevica Kujunčić

Izvesno je da će novi predsednik Partizana biti Rasim Ljajić, to bi u ponedeljak trebalo da se ozvaniči, a kako prenosi ''Žurnal'', on je počeo svakodnevno da dolazi na stadion u Humskoj i praktično već obavlja deo svojih budućih dužnosti.

Naravno, prvi zadatak će biti formiranje novog Upravnog odbora i ulazak u klub ljudi koji bi u relativno kratkom roku mogli da pomognu posrnulom srpskom velikanu da se koliko-toliko finansijski stabilizuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke