Ljajić: "Vreme je da prekinemo seriju poraza"

Autor: Beta Beta
petak 02.12.2016.
23:29
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Izet Ljajić rekao je da je vreme da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Spartaka prekine niz od četiri uzastopna poraza u Superligi Srbije.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara ne znaju za pobedu još od drugog oktobra kada su na domaćem terenu savladali ekipu niškog Radničkog u okviru 11. kola Superlige.

"Igrači su svega svesni, žele da prevazidju trenutne probleme. Mislim da je vreme da prekinemo niz neuspeha, a svi želimo da se izvučemo iz teške situacije. Pazar je najbitniji, sa nama ili bez nas ostaće u ovom rangu", rekao je Ljajić.

Posle 18 kola, Spartak je sedmi u Superligi Srbije sa 26 bodova, dok je Novi Pazar na 14. mestu i ima 12 bodova.

"Otkako sam preuzeo vođenje tima, svestan sam situacije i izazova. Spreman sam za svaku kritiku i savet dobronamernih ljubitelja fudbala, onih koji vole ovaj klub. Treba pogledati istini u oči. Ipak, ima i onih koji neznanjem čine štetu", naveo je trener Pazaraca.

Ljajićev stručni štab od pre dva dana pojačan je dolaskom Dejana Dimića, koji se posle više od tri godine vratio u klub.

"Na istom smo zadatku, a pre svega čestitam mu na hrabrosti. Došao je da pomogne i pokušaćemo da u preostale tri utakmice do kraja godine zajednički sklapamo ekipu", kazao je Ljajić.

On neće računati na kažnjenog Darka Micevskog i povređene Irfana Vusljanina, Jovicu Vasilića, Milana Svojića i Dušana Pantelića.

"I Marić se žali na povredu, ali verujem da će igrati. Na prošloj utakmici šansu je dobio Mirsad Brunčević i zadovoljio je, ali ne treba tu da stane već da se i dalje dokazuje. Mnogi prinudno menjaju pozicije, poput Lazara Pajovića, sve u interesu ekipe", naveo je Izet Ljajić.

Utakmica između Novog Pazara i Spartaka igra se u nedelju od 13 časova Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke