"Ljubičasti" snovi o Aleksandru Dragoviću, koliko je realno? Stigao i odgovor Zvezde!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 15.11.2022.
12:16
Izvor: Sportske.net

Hoće li ostati u Beogradu?

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je takmičenjem u grupoj fazi Lige Evrope okončala svoju evropsku avanturu ove sezone, te nema dileme da je do kraja sezone čekaju određene promene u igračkom kadru.

Austrijski mediji prenesli su informaciju da bi "crveno-beli" mogli da ostanu bez stuba odbrane Aleksandra Dragovića za kojeg je zainteresovana Austrija iz Beča.

Reprezentativac Austrije je i ponikao u ljubičastom dresu bečkog kluba, da bi 2011. potom prešao u Bazel.

Tokom bogate evropske karijere, iskusni defanzivac nastupao je i za Dinamo Kijev, Bajer Leverkuzen i Lester pre nego što je pojačao Crvenu zvezdu.

Sportski direktor Austrije Manuel Ortlehner nije direktno potvrdio ovu vest, ali je najavio da je klub uveliko u potrazi za pojačanjima.

Problem, navodi, jesu finansije.

"Imali smo proteklih dana više sednica radnih tela i poznajem stanje na žiro računu. Može biti da neki igrači neće biti zadovoljni i da ćemo odlaskom osloboditi sredstva. Međutim, i dalje je problem napraviti velike korake", rekao je Ortlehner austrijskim medijima.

Telegraf, pak, prenosi saznanje da Zvezda ne želi da proda igrača kojem 2024. godine ističe ugovor, samim tim zbog činjenice da će ove sezone vrlo izvesno izboriti direktan plasman u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke