Ljubimcu "delija" žao Partizana: "Zvezda će dobiti oba derbija"

Autor: Filip Rodic
petak 19.04.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Zna kako protiv crno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od omiljenih stranaca u dresu Crvene zvezde Luis Ibanjez ima pozitivan skor protiv Partizana sa dve pobede i jednim remijem.

Momak koji se vezao za Beograd i Srbiju pomno prati situaciju u crveno-belima i hvali rad Vladana Milojevića.

"To je trener koji zna klub, poznaje mentalitet i kako se postaviti prema igračima. Bahar je radio ozbiljan posao u Izraelu, ovde se nije snašao, ali neću reći da je uradio loš posao celokupno. Od kako je Milojević došao, vratio je Kataija, Kangu… To su igrači na koje Bahar nije mnogo računao. Drago mi je da je dao priliku svim tim mladim igračima. Zvezda će moći da zaradi ozbiljan novac, kao u slučaju Nedeljkovića i Mijatovića“, govori Ibanjez, pa se okreće suprotnom taboru.

"Pratio sam i video da je Partizan bio prvi, ali su uvek crno-beli bili pod pritiskom, žao mi je što tako veliki klub igra pred praznim stadionom. Ne želim nikome takvu atmosferu, jer znam koliko znači kada je pune tribine. Uvek sam govorio da će se stanje na tabeli okrenuti, da će Zvezda biti šampion, pogotovo kad je došao Vladan Milojević“, odgovara za "Sport klub".

Ibanjez želi da se mladi igrači istaknu.

"Voleo bih da Šljivić reši derbi. Igrao sam sa njim u Grafičaru, reč je o vanserijskom talentu. Bilo bi dobro da što više mladih osete taj žar derbija, da budu spremni da u budućnosti budu nosioci Crvene zvezde. Siguran sam da mogu bez pritiska da odigraju derbi i da budu na željenom nivou.“, kaže Ibanjez.

Ibanjezove prognoze u naredna dva večita derbija su vrlo jasne:

"Naravno da očekujem obe pobede Zvezde, ne treba potcenjivati Partizan. Crno-beli su druga najbolja ekipa, ali Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije. Verujem da će Zvezda ostvariti obe pobede“, zaključio je Ibanjez u razgovoru za "Sport klub".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke