Loše vesti i sa Banovog brda, ''Čuka'' bez prednosti ide na revanš

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.07.2021.
21:53
Izvor: Sportske.net

Posle Crvene zvezde, ni Čukarički nije uspeo da ostvari željeni rezultat.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Prvi srpski tim koji je nastupio u novoformiranoj Ligi konferencija je ekipa Čukaričkog koja je večeras na Banovom brdu igrala nerešeno, 0:0 sa azerbejdžanskim Sumgajitom. Bila je to prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a revanš je sedam dana kasnije u Azerbejdžanu.

Domaći tim je bio bolji, ofanzivniji, ali konačan rezultat to nije pokazao, jer je ekipa Dušana Đorđevića propustila previše prilika. Bek Čukaričkog Roganović je u sedmom minutu istrčao odličnu kontru po levoj strani, pobegao je defanzivcima gostiju, ali je golman Bajramov odlično intervenisao.

Domaći su i dalje imali inicijativu, ali nikako nisu uspevali da pronađu pravo rešenje u završnici.

Kako je meč odmicao, sve više se isticao Aleksa Janković koji je delovao po desnoj strani. Propustio je i on jednu veliku priliku, a Nikola Čolić je u 75 posle Jankovićevog odličnog prodora po desnoj strani loše zahvatio loptu koja završava iznad prečke.

Vreme je radilo za goste iz Azerbejdžana koji su svaki prekid koristili da ''ukradu'' još koji minut, a u 89. minutu još jednu veliku priliku je upropastio Nikola Čolić koji jeste ulazio u šanse, ali su mu reakcije u ključnim trenucima bile očajne.

Igralo se potom još šest minuta u nadoknadi vremena, napadao je Čukarički sve vreme, a poslednju veliku priliku ''Brđani'' su propustili posle kornera u petom minutu nadoknade, kada je golman Bajramov još jednom sjajno intervenisao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke