Loše vesti iz Humske, Partizan u minusu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.08.2021.
21:39
Izvor: Sportske.net

Soči poveo iz prve prave prilike.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ekipa Partizana nalazi se u rezultatskom minusu od 33. minuta revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protivb ruskog Sočija.

Gosti su poveli sa 1:0 golom levog spoljnjeg igrača Terekova koji je i u prvom meču imao nekoliko odličnih prilika za gol.

Usamljeni Barać je sa dvadesetak metara centrirao u kazneni prostor, gde je Caljagov majstorski prosledio lopto do Terekova koji je umakao Vujačiću i rutinski savladao Popovića.

Pre toga je Partizan bio bolji rival, stvorio je nekoliko prilika preko Holendera, Markovića, Vujačića, pa Natha iz slobodnog udarca, ali gosti su se odbranili baš kao i posle kornera u 37. minutu kada je Urošević propustio novu priliku za crno-bele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 12.08.2021
22:00

Prokletstvo srpskog fudbala je u kompleksu niže vrednosti. Soči je, videlo se u dosadašnjih 135 minuta, jedna prosečna ekipa u rangu Niškog Radničkog, a partizan protiv njih igra kao da je sa druge strane Barselona. I zaista me ne bi bilo žao da je Soči zaista bolji, da nas je nadigrao u svim segmentima, da smo mi prižili maksimum, ali da smo jednostavno slabiji i da be z obzira na sve prosto ne možemo sa njima da se nosimo. Ovako, kao da igramo sa trećinom snage, sa teškim nogama, sa bojaznošću i nesigurnošću. Zaključak je da je utakmica užasno pripremljena od strane stručnog štaba.