LSL - ''Čuka'' bolja od Spartaka, konačno i Lučanci pobedili

Autor: Darko Mitrović
subota 18.09.2021.
18:08
Izvor: Sportske.net

Odigrane još dve utakmice devetog kola Superlige.

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog savladala je danas posle zanimljive borbe na Banovom brdu ekipu Spartaka ŽK rezultatom 2:1.

Đorđe Jovanović je u 15. minutu doveo ''Brđane'' u vođstvo, a Spartak je izjednačio u 34. pogotkom Todoroskog.

Rezultatom 1:1 ušlo se u drugo poluvreme, a trenutak odluke dogodio se u 63. minutu, kada je Ivančević postigao autogol, nespretnom reakcijom u svom petercu.

U samom finišu meča, Jovanović je još jednom zartesao mrežu Subotičana, bio je to lep pogodak, ali nije priznat zbog ofsajd pozicije. Čukaričkom je ovo četvrta pobeda u sezoni, sada ima 14 bodova na petom mestu, a Spartak je sedmi sa 12 osvojenih bodova.

Prvu pobedu u sezoni ostvarili su fudbaleri Mladosti iz Lučana, koji su kao gosti savladali Proleter u Novom Sadu rezultatom 3:2.

Međutim, već u 29. minutu Mladost dolazi do drugog gola, kada je Jovanović asistirao, a Obradović pogodio mrežu golmana Petrića. To nije bilo sve od gostujućeg tima u prvom poluvremenu, jer je u 44. minutu raspoloženi Jovanović upisao još jednu asistenciju, a Radivojević pogodio za 3:1 u korist Lučanaca.

Početkom drugog poluvremena, Vukasović u 47. minutu uspeva da vrati nadu domaćima koji su imali dovoljno vremena i za izjednačenje, ali do kraja meča nisu uspeli da upute više nijedan šut u okvir gola. U samom finišu meča, Jovanović je mogao da dodatno popravi utisak o svojoj današnjoj igri, bio je jedan na jedan sa golmanom Petrićem, pokušao je da ga lobuje, ali u toj nameri nije uspeo, pa je ostalo do kraja 3:2 za ekipu Mladosti koja je i dalje na poslednjem mestu sa četiri boda, ali sada sa samo bodom manje od današnjeg rivala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke