Lučić i Mitrović: "Naježili smo se posle gola Bukarija, ovo je neopisivo bogatstvo!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.09.2023.
00:05
Izvor: Sportske.net

Dvojica mladih fudbalera oduševljeni utakmicom protiv prvaka Evrope.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Svoje utiske nakon meča između Crvene zvezde i Mančester sitija u Engleskoj izneli su Vladimir Lučić i Stefan Mitrović.

"Nažalost, izgubili smo. Igrali smo, po meni, protiv najbolje ekipe na svetu. Pokazali smo se u dobrom svetlu, čak smo i vodili na poluvremenu, a primili smo brz gol na poluvremenu što nas je poremetilo. Ostaje žal što nismo izbegli poraz, ali sada se okrećemo derbiju. 

Utakmica protiv Mančester sitija je neopisivo bogatstvo, najbolji trenutak u mom životu i prezadovoljan sam što mi je šef ukazao priliku da zaigram u Ligi šampiona. Mislio sam da ću dobiti više prilika da idem jedan na jedan, ali nema veze, jednom sam prošao, a loše centrirao protiv Vokera. Mnogo je brz, on se već okrenuo, ali morao sam još jednom da ga zalomim", rekao je Lučić okupljenim novinarima nakon meča.

Pre dve godine debitovao za IMT, sada u Ligi šampiona?

"Neverovatan skok u mojoj karijeri, morao sam da krenem iz druge lige da bi došao do Zvezde, ali to me je i poguralo", smatra on.

Stefan Mitrović ističe pozitivne stvari.

"Očekivali smo ovakav Siti, dali smo 200 posto od sebe, imali smo rezultat i mnogo mi je krivo što smo primili gol u drugom poluvremenu. Posle toga smo pali, a oni se digli i nakon toga je bilo teško. Videli smo da možemo da se držimo i borimo do kraja, video sam neke pozitivne stvari večeras. Kada smo čekali i dočekali VAR za gol Bukarija, naježili smo se i bili smo u šoku. Verovali smo da možemo do pozitivnog rezultata, ali na kraju nije ispalo loše.

Videli smo rezultat Jang Bojsa i Lajpciga, 3:1 nije loše za nas, sada je sledeća utakmica sa Švajcarcima u Beogradu, to mora da se pobedi", rekao je reprezentativac Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke