Lućo Ibanjez vođa Zvezdine filijale!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.10.2021.
08:42
Izvor: Kurir

Njegovo prisustv o mnogo znači ovoj veoma mladoj ekipi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je u Crvenoj zvezdi proveo samo godinu dana, u sezoni 2015/16, argentinski levi bek Luis Ibanjez ostavio je upečatljiv utisak i svakako je jedan od omiljenijih stranaca koji su igrali u našem najtrofejnijem klubu.

Pet godina kasnije, popularni ''Lućo'' vratio se u Beograd, ali u redove Zvezdine filijale, ekipu Grafičara koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

S obzirom da većinu tog sastava koji sa klupe vodio Boško Đurovski čine mladi i perspektivni igrači koji se nadaju šansi u prvom timu Zvezde narednih godina, Ibanjez je pravi vođa ove ekipe, što je u razgovoru za ''Kurir'' potvrdio i njegov saigrač, mladi krilni fudbaler Andrija Radulović.

''Svi smo srećni što u ekipi imamo takvu jednu igračku i ljudsku veličinu kao što je Lučo. On je naš kapiten i na terenu i van njega. Upijamo svaki njegov savet jer je mnogo toga prošao u karijeri i zbog toga, ali i načina na koji pristupa svakom treningu i utakmici imamo ogromno poštovanje prema njemu. Svi znamo kakvu je statistiku imao dok je igrao u Zvezdi, kada je postigao deset i asistirao za 15 golova. Kod prekida se dogovaramo ko će ih izvoditi, uglavnom sve zavisi od trenutka, osećaja, forme'', izjavio je Radulović, koji je bio dvostruki strelac u pobedi Grafičara nad Bačkom od 4:0 pre dva dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke