''Ludo'' prvo poluvreme u Glazgovu, Zvezda zaslužila bolji rezultat!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.03.2022.
21:52
Izvor: Sportske.net

Sve se može nadoknaditi u drugom poluvremenu. A tek na ''Marakani''...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme na ''Ajbroksu'', Rendžers - Crvena zvezda 2:0.

Zvezda je uglavnom ostavila dobar utisak, ali se to na semaforu ne vidi. Crveno-beli su već u trećem minutu našli put do mreže golmana Mekgregora, kada je posle duge lopte Kange sa centra terena, Ivanić uposlio Kataija koji je iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao, ali posle intervencije iz VAR sobe dosuđen je Kataijev ofsajd.

Novi šok za crveno-bele usledio je u 10. minutu, kada je Srnićev start nad Kentom analiziran u VAR sobi, potom je i glavni sudija otišao da pogleda snimak i dosudio je jedanaesterac koji je Tavernije pretvodio u vođstvo Rendžersa - 1:0.

Dva minuta kasnije Katai je još jednom savladao Mekgregora, ali je opet bio u osfsajdu, što je potvrdila i treća provera u VAR sobi.

Ali, VAR soba se nije oglasila u 15. minutu kada je Morales savladao Borjana posle prekida i slabo izbijene lopte od strane Erakovića - Rendžers je poveo sa 2:0, iako je delovala sumnjivo Morelosova pozicija.

Zvezda se nije predavala, nastavila je sa napadima i u 23. minutu Ivanić je iznudio jedanaesterac posle starta Džeka u kaznenom prostoru domaćih. Ali, Kataijev šut sa bele tačke odbranio je Mekgregor!

Ostalo je 2:0, Zvezda je odmah zatim imala novu veliku priliku posle kornera, bila je to prava opsada gola domaćih, ali su se fudbaleri Rendžersa nekako odbranili.

U finišu prvog poluvremena je i Ohi imao dobru priliku, šutirao je po zemlji, ali 40-godišnji Mekgregor brani kao mladić. U nadoknadi vremena još bolja prilika za Ohija, nova odbrana Mekgregora, ali i novi ofsajd koji je dosuđen Zvezdinim igračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke