Luis Zečević-Džon presrećan jer će igrati za Srbiju, za koga će navijati protiv Engleske?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 26.02.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Ko su mu idoli?

twitter
twitter

Povezane vesti

Mladi fudbaler Arsenala Luis Zečević-Džon koji će ubuduće nastupati za srpsku mladu reprezentaciju pričao je za "Arenu sport" o tome kako se oseća nakon ozvaničenja odluke da igra za "orlove".

Zečević-Džon je jedan od talentovanijih igrača Arsenalove akademije, još uvek je vrlo mlad i njegova karijera se za sada razvija postepeno. Srbija ga je dugo želela, pratila i konačno dobiča.

"Imao sam kontakt sa Fudbalskim savezom Srbije i pozvan sam da se pridružim reprezentaciji do 16 godina. Naravno da sam prihvatio to sa velikom radošću. Srećan sam što ću se upoznati i igrati sa svojim vršnjacima iz Srbije", otkrio je Luis.

Kada su u pitanju igrači na koje se ugleda, u pitanju su baš dva srpska reprezentativca i jedno veoma zanimljivo ime.

"Navijam za napadače, te zato cenim Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića. Oni me impresioniraju. Sadio Mane je takođe igrač kog veoma cenim, a ranije sam pratio i Danijela Staridža koji je igrao u Liverpulu", izjavio je budući član U16 reprezentacije Srbije.

Na Evropskom prvenstvu, Srbiju čeka okršaj sa Engleskom, zemljom za koju Zečević-Džon takođe ima pravo nastupa u budućnosti.

"Na Evropskom prvenstvu će se moja porodica verovatno podeliti, a ja ću navijati za oba tima. Ekipa koja se više bude trudila će pobediti na tom meču", kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke