Luka Adžić i Sejduba Suma dvostruki strelci, ali slaba im je to uteha...

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.03.2024.
17:57
Izvor: Sportske.net

Isti rezultat na Banovom brdu i Novom Pazaru, po bod svima.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Na Banovom brdu Čukarički je dočekao ekipu Spartaka i - prokockao dva gola prednosti.

Meč je završen rezultatom 2:2, pa je sada Čukaričkom ugroženo četvrto mesto i kragujevački Radnički će sutra imati priliku da pretekne ''brđane'' ukoliko savlada ekipu Železničara na ''Čika Dači''.

Luka Adžić je večeras odigrao odličan meč u domaćem timu i postigao je oba pogotka za svoj tim, oba iz kornera, ali to nije bilo dovoljno za trijumf nad Subotičanima.

Na vođstvo ''brđana'' čekalo se nepunih pola sata, kada je Adžić savladao golmana Vulića i taj pogodak je obeležio prvo poluvreme.

Isti igrač je početkom drugog poluvremena duplirao prednost Čukaričkog, ali samo četiri minuta kasnije, u 55. minutu susreta, Spartak je uzvratio preko Martinovića koji je smanjio na 2:1.

Taj gol je vratio nadu gostima da mogu da izbegnu poraz i u tome su uspeli zahvaljujući pogotku ikusnog napadača Voja Ubiparipa koji je u 81. minutu postavio konačnih 2:2!

Čak su Subotičani u poslednjim sekundama utakmice imali veliku priliku za pobedu, ponovo je Ubiparip bio u prilici, ali je golman Filipović sačuvao bod ''brđanima''.

Za to vreme isti rezultat i u Novom Pazaru, gde je gostovala ekipa Voždovca.

Ono što je za ekipu Čukaričkog danas uradio Luka Adžić, za ekipu Novog Pazara je učinio Sejduba Suma, koji je takođe bio dvostruki strelac, ali što opet nije bilo dovoljno za pobedu.

Suma je u 13. minutu meča doveo Pazarce u vođstvo, ali je devet minuta kasnije izjednačio Vilca.

Domaći su početkom drugog poluvremena iznudili jedanaesterac koji je realizovao Suma, ali kada je izgledalo da će bodovi ostati u Novom Pazaru, Savić je u četvrtom minutu nadoknade vremena doneo bod Voždovčanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke