Luka Adžić - Zvezdin ''džoker'' i protiv Partizana?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.02.2017.
13:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Talentovani fudbaler Crvene zvezde sve ozbiljnije se nameće treneru Miodragu Božoviću, a najbolja nagrada za odlične partije i spektakularne golove bio bi mu nastup u predstojećem derbiju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pisali smo juče, Luka Adžić je od početka tekuće sezone odigrao ukupno 76 minuta, podeljenih na četiri utakmice i ta minutaža mu je bila dovoljna za dva prelepa gola, oba u poslenjim trenucima utakmica protiv Metalca u Gornjem Milanovcu i Bačke u Bačkoj Palanci.

Još uvek čeka na svoj prvi seniorski gol na Marakani, a još ako bi se to dogodilo protiv Partizana u derbiju, njegovoj sreći ne bi bilo kraja.

U svakom slučaju, jučerašnja partija je potvrdila da zaslužuje šansu, a na treneru Miodragu Božoviću je odluka da li će i u derbiju Luka Adžić biti njegov 'džoker'.

''Ovo je lepa uvertira za derbi, mnogo mi znači što sam postigao pogodak. Ne dajem često ovakve golove, ali kad god mi se pruži šansa fokusiram se samo na to da što bolje šutnem. Ovog puta nisam bio siguran da će ući, samo sam gledao da udarim loptu kako treba. Svi saigrači su mi čestitali zajedno na terenu, zaista je bilo veliko uzbuđenje.

Za mene je vrlo bitno što sam na ovom meču dobio malo veću minutažu i što sam je iskoristio na pravi način. Nadam se da ću šansu dobiti i na derbiju'',
izjavio je Adžić, uz opasku da očekuje lepu utakmicu u duelu sa ''večitim rivalom''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 26.02.2017
15:40

protiv backe dao je veoma lep gol ali onaj gol protiv metalca je obican gol kakav se vidja svaki dan...odbitak u praznu mrezu

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 26.02.2017
16:46

prazna mreza na kojoj ima igraca metalca hahahaha

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 26.02.2017
14:32

Грофе против партизана стави у први тим Луку Аџића, Илића и малог Рачића и они сами ће да их развале. Они ће да гину на терену јер сигурно воле Звезду више него Канга, Руиз и Леталек.