Luka Jović ne krije: ''Umoran sam, duga je sezona...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.06.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net, RTS

Ali, umor ga večeras nije sputao da donese pobedu Srbiji.

EPA-EFE/Claudio Bresciani
EPA-EFE/Claudio Bresciani

Povezane vesti

Luka Jović se ove sezone nije naigrao u Realu, ali u reprezentaciji Srbije ima sve značajniju ulogu, što je došlo do izražaja u Ligi nacija od početka ovog meseca.

Upravo on je svojim golom večeras doneo pobedu ''Orlovima'' na gostovanju selekciji Švedske rezultatom 1:0, a posle meča je, poput selektora Stojkovića, izrazio zadovoljstvo učinjenim.

''Ne mogu reći da ne postižem redovno golove za reprezentaciju, ne bih se složio sa tim. Drago mi je svakako zbog pogtoka, drago zbog tri boda. Uspeli smo da vratimo 'brejk' posle poraza od Norveške. Igrali smo kao tim protiv čvrstog i organizovanog protivnika, išli smo na loptu sto posto, a mogli smo još koji gol da damo. Dobro je što je ovaj jedan bio dovoljan za tri boda'', istakao je Jović.

U razgovoru za RTS, on je priznao i da oseća umor na kraju duge sezone, pa je u finišu meča zatražio izmenu. Doduše, još nije kraj, jer našu selekciju za tri dana očekuje i gostovanje u Sloveniji.

''Ja jesam (umoran), definitivno jesam, duga sezona je iza nas, i još traje, momci su umorni. Ja, istina, nisam igrao puno što je možda još veći problem nego mojih saigrača, ali moramo da se stegnemo i da izginemo za tri boda u Sloveniji'', rekao je Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke