Luka Jović o Ajntrahtu, Zidanu, Modriću, ali i o budućnosti u Zvezdi!

Autor: Milovan Longinov
subota 23.01.2021.
08:43
Izvor: Sportske.net, Blic

Napadač otvorio dušu...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Luka Jović se u Ajtrahtu ponovo rodio!

Nakon godinu dana "mraka" u Real Madridu, na svom drugom debiju postigao je dva gola. Prevedeno - u dresu Ajntrahta za pola sata dao je isto golova koliko i za godinu i po u Realu. 

"U Frankfurtu se osećam kao kod kuće, prija mi energija unutar tima, što mislim da je jako važno. U prvom mandatu sam igrao sa velikim brojem igrača koji su trenutno tu i puno su mi pomogli da se što pre uklopim. Osećam se kao da nikad nisam ni odlazio", rekao je Jović u intervjuu za "Blic".

On je priznao da je pre ulaska u igru na debiju protiv Šalkea zaista rekao Đibrilu Sou da će dati dva gola.

"Tako je bilo. Pričao sam sa Đibrilom i on me je pitao koliko golova ću postići. Obećao sam mu da će biti dva, a odgovor ste videli na terenu. Posle više od godinu dana neigranja, najviše se radujem prilici da ponovo zaigram jer samo tako mogu da pokažem svoj kvalitet i da napredujem", istakao je Jović.

Osvrnuo se i na provedeni period u Real Madridu, sa posebnim rečima o Zinedinu Zidanu i Luki Modriću.

"Imam maksimalno poštovanje prema Zidanu, on je izuzetan stručnjak, fudbalska legenda. Velika je čast raditi sa takvim čovekom. Modrić mi je najviše pomogao u Madridu, uvek je bio tu za mene i izašao mi je u susret za svaku vrstu pomoći koja mi je bila potrebna u tom trenutku. Koliko je veliki igrač, toliko je veliki i čovek", istakao je Jović.

Zanimljivo, Jović se dotakao i svoje Crvene zvezde, u koju bi se jednog dana vratio, ali pod jednim uslovom.

"Krivo mi je što nisam uspeo da osvojim više trofeja sa crveno-belima. Ali realno, bio je to baš težak trenutak za Zvezdu i moj odlazak je bio verovatno i najlogičnije rešenje u tom trenutku. Svakako mi je plan da se jednog dana vratim, ali ne da bih ispunio svoj hir ili da zauzimam mesto nekim mladim igračima, već bih voleo da se vratim ako osetim da mogu da pomognem", zaključio je Jović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deeda_dedic
Saturday, 23.01.2021
13:19

Legenda, mislim da ce Real zazaliti sto su ti davali samo po 10 min za dokazivanje, klasa fudbaler :)