Luka Jović svim srcem uz ''Orliće''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.06.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi Zvezdin napadač je trebalo da bude važan član naše U20 reprezentacije na Svetskom prvenstvu, ali ga je povreda sprečila u tome. Zato je sada jedan od najvatrenijih navijača selekcije Veljka Paunovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sa njim u timu, ''Orlići'' bi na ''Mundijalitu'' sigurno bili još ubojitiji, ali bi bio preveliki rizik da je sa nezalečenim kolenom otputovao na Novi Zeland.

To je i sam konstatovao u izjavi za ''Novosti'', ali uverava da kada već nije mogao da bude sa svojim drugovima na ovom takmičenju, sada ''iz petnih žila'' navija za ''Orliće'' da stignu do i titule prvaka sveta.

Posebno ga je, kao uostalom i sve nas, obradovao gol Ivana Šaponjića, koji je Srbiju spasio eliminacije u osmini finala i najavio preokret koji se dogodio u produžetku.

''Šapa je zaslužio taj gol, a mi sreću jer smo igrali odlično sve utakmice na turniru, mada u to nisam sumnjao. Zvao sam cimera posle meča, likuje. I neka, baš mi je drago. Stalno sam na vezi i sa mojima Rajkom, Vuletom i Grujom, navijam iz petnih žila''
, izjavio je Jović.

Naravno, žali što nije sa njima, ali naglašava i da bi bilo nepravedno da je povređen nekome iz ove selekcije zauzeo mesto na šampionatu.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
drzavni projekat ope
Friday, 12.06.2015
12:26

Da li je operisao krajnike?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 12.06.2015
09:16

nema on nikakvu povredu nego zvezda ne zeli da njeni igraci igraju za reprezentaciju...nikad vise ne bi trebali da dobiju poziv niko od njih

avatar
Gorann
Friday, 12.06.2015
12:48

Kako ne zeli? A Rajkovic, Grujic, Jovanovic, Petkovic, Kovacevic...?

avatar
Igornopolis
Friday, 12.06.2015
19:23

Ne lupetaj. U20 reprezentacija ima najvise igraca iz zvezde, ofk-a i partizana. Mandic i Saponjic ce da izguraju teret bez probmema iako bi lepo bilo i da je Jovic bio na raspolaganju.

avatar
Mirko Mirkic
Thursday, 11.06.2015
23:24
avatar
serpico
Friday, 12.06.2015
09:26

pa tako kaze dr terzic