Luka se prisetio starih dana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.04.2015.
13:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Srpski internacionalac Luka Milunović koji "pečalbari" u Grčkoj posetio je trening svog bivšeg kluba i prisetio se vremena kada je nosio crveno-beli dres.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za predstojeći duel sa Voždovcem u okviru 23. kola Jelen Superlige a početkom radne nedelje imali su iznenadnu posetu.

Trening crveno-belih posetio je bivši napadač šampiona Srbije Luka Milunović koji trenutno nastupa za grčki Platanijas. Produženo odsustvo koje je dobio u klubu mladi reprezentativac je iskoristio da poseti "Marakanu" i pristei se vremena provedenog na njoj.

"Drago mi je što sam ugrabio slobodno vreme da dođem na trening. Nakon odlaska iz Zvezde, nije se mnogo toga promenilo u mojoj karijeri. Zadovoljan sam grčkom ligom i uslovima koje imam. Takođe sam veoma zadovoljan i što sam se vratio u mladu reprezentaciju u kojoj nisam igrao nekoliko utakmica" rekao je Milunović.

Bivši napadač Crvene zvezde i pored obaveza u klubu uspeva da prati ekipu Crvene zvezde i to čini vrlo revnosno.

"Naravno da pratim Zvezdu, to pitanje se ne postavlja. Preko interneta pratim svaku Zvezdinu utakmicu kad mogu, kad se ne poklapa sa mojim obavezama u klubu. U toku sam sa dešavanjima, i svakako se nadam najboljem ishodu na kraju prvenstva" ističe Milunović.

Fudbaler Platanijasa postigao je u tekućoj sezoni svega tri gola ali raduje to što je u golgetersku formu počeo da ulazi na startu nove godine o čemu govori i pogodak koji je nedavno uknjižio u dresu mlade reprezentacije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke