Ma, kakav derbi, TRI EVROGOLA danas u Superligi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.04.2022.
20:01
Izvor: Sportske.net

Ono što smo želeli sinoć da vidimo, dogodilo se danas u Lazarevcu i Novom Sadu.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Ako su nam Crvena zvezda i Partizan sinoć ostali dužni u 167. derbiju koji je završen bez golova, na utakmicama u Lazarevcu, a onda i u Novom Sadu je imao šta da se vidi.

Preneli smo već, Kolubara je u poslednjem meču prvog kola plej-auta savladala Metalac sa 2:0, oba gola je postigao Miloš Filipović u prvom poluvremenu, ali oba su bila prava remek dela, što možete da vidite i u prilogu sa YouTube kanala Arene sport. Bili su to neodbranjivi šutevi sa oko 25 metara, najpre iskosa sa desne, a onda i sa leve strane.

A onda, slična slika i u Novom Sadu, gde je Vojvodina u prvom kolu plej-ofa savladala Napredak rezultatom 2:0.

Doduše, utakmica nije impresionirala kvalitetom, ali vredelo je večeras doći na ''Karađorđe'' zbog projektila koji je u 76. minutu uputio Novica Maksimović u mrežu Napretka.

Sve se dogodilo posle slobodnog udraca sa sredine terena, iskosa sa leve strane, Melunović je glavom izbio loptu iz kaznenog prostora gostiju, ali ona dolazi na volej Maksimoviću koji je sa dvadesetak metara poslao neodbranjiv udarac u desnu stranu gola golmana Vasiljevića - 1:0.

Trijumf Vojvodine je ipak bio ubedljiviji, jer je u poslednjim trenucima utakmice Noveski posle prodora sa desne strane poslao loptu, koja je pogodila jednog od priotivničkih igrača u petercu i završila u mreži - 2:0.

Vojvodina je sada peta na tabeli sa 42 boda, a Napredak je ostao na osmoj poziciji sa 37 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke