Mačva za totalni preporod i povratak u Superligu: Stigao Ranko Stojić!

Autor: Sportske Net
petak 04.06.2021.
21:55
Izvor: Sportske.net

Totalna rekonstrukcija.

Nenad Mihajlovic/STARSPORT
Nenad Mihajlovic/STARSPORT

Povezane vesti

Ranko Stojić preuzeo je FK Mačvu. Ovo očigledno znači velike promene u klubu. Posle novo trenera Borisa Savića, koji je već sarađivao sa Stojićem, stigao je i nekada prvi čovek beogradskog Rada, prenosi "Sport klub".

Radomir Koković je potencijalni kandidat za mesto sportskog direktora. Međutim, dolazak doskorašnjeg trenera Grafičara još uvek je neizvestan.

Ranko Stojić ostavio je veliki trag u Radu, u kom je bio 10 godina. Mnoga značajna imena pošla su sa terena kluba iz Banjice, poput Luke Milivojevića, Jagoša Vukovića, Milana Borjana, Bojana Jorgačevića, Nikole Stojiljkovića i Andrije Pavlovića. Takođe, dok je Stojić bio u Radu, afirmisali su se i brojni treneri kao što su Marko Nikolić, Nebojša Vignjević, Aleksandar Janjić, Aleksandar Rogić, Predrag Rogan, Marko Vidojević, Vladimir Radenković, Radoje Smiljanić, Milan Stojković, Dragan Kecman...

Očigledno je da Mačva angažovanjem Stojića planira da se vrati u Superligu na velika vrata. Kako je sa Radom bio u gotovo istoj situaciji, očekuje se preporod i kluba iz Šapca. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke