Makabiju dao gol, protiv Zvezde nije igrao, hoće li nastupiti u Beogradu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.07.2021.
23:11
Izvor: Sportske.net

Kairat nije bio kompletan večeras protiv Zvezde.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Kairata za sada odlično napreduje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a posle Makabija iz Haife savladana je i Crvena zvezda u Almatiju, s tim da srpski šampion ima priliku za popravni na našem najvećem stadionu za sedam dana.

Današnju pobedu od 2:1 protiv Crvene zvezde ekipa Kairata je izborila bez povređenog Nebojše Kosovića koji je već u 12. minutu morao da izađe iz igre zbog povrede, ali i bez još jednog standardnog veziste Ajbola Abikena koga nije ni bilo u protokolu.

On je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu nad Makabijem u prvom kolu kvalifikacija, s obzirom da je bio strelac u revanšu, a večeras su kazahstanski mediji otkrili razlog njegovog današnjeg odsustva protiv Crvene zvezde.

Kazahstanske ''Vesti'' prenose da je Abiken imao visoku temperaturu i da je zbog toga propustio ovaj meč, bez navođenja nekih dodatnih detalja, niti prognoze da li će ovaj 25-godišnji fudbaler biti spreman za revanš u Beogradu. Ukoliko nije u pitanju koronavirus, za očekivati je da ipak bude u ekipi za odlučujući susret sa Zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke