Malbašića ne žele da vide u Vojvodini: ''Nema pravo ni da trenira sa našim timom!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.03.2024.
11:51
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Da li je Malbašić najveći problem Vojvodine?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina je u sve većoj rezultatskoj krizi ovog proleća, još ne zna za pobedu pod vođstvom novog trenera Božidara Bandovića, a juče je u Ivanjici ispustila dva gola prednosti protiv domaćeg Javor Matisa.

Uporedo s tim, na ''Karađorđu'' se ovih dana dosta pričalo i o krilnom napadaču Vojvodine Filipu Malbašiću koji je pre nekoliko dana bio na evroligaškoj utakmici između Partiana i Efesa, gde je bodrio crno-bele, zajedno sa još dvadesetak hiljada navijača.

Taj njegov odlazak na košarkašku utakmicu crno-belih je, izgleda, za ljude u Vojvodini bio nekakav neoprostivi greh, pa sada više ne žele ni da ga vide u svom klubu.

''Vеst jе tačna i Filip Malbašić jе odstranjеn iz našе еkipе'', izjavio je sportski direktor ''lala'' Marko Jovanović. 

U kratkom razgovoru za novosadski ''Dnevnik'' Jovanović je naglasio da Malbašić više nema pravo ni da trenira sa ostatkom ekipe Vojvodine do konačnog raspleta ove situacije.

''Na košarkaškoj utakmici Evroligе izmеđu Partizana i Efеsa u Bеogradu, pružao jе podršku bеogradskom klubu, u njеgovim obеlеžjima. Zbog toga smo ga odstranili i nеma pravo ni da trеnira s našom еkipom. Vidеćеmo još tokom narеdnih dana da li i kakvi ćе dalji potеzi da uslеdе'', objasnio je Jovanović.

Samo što još uvek nema objašnjenja za loše rezultate Vojvodine ovog proleća...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sone
Sunday, 03.03.2024
13:19

Da li ste vi fk vojvodina normalni covek ima pravo da posecuje i da navija za koga hoce a tp sto igra za fk vojvodinu je druga stvar