Mali beogradski derbi na Banovom brdu, Ćirković želi pobedu protiv dojučerašnjih saigrača!

Autor: Beta Beta
petak 06.11.2020.
15:44
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 16.00 dočekuju ekipu Voždovca u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Nikola Ćirković rekao je danas da Voždovac igra dobro, da se raduje "otvorenom" fudbalu i istakao da bi pobeda u predstojećem meču mnogo značila njegovoj ekipi.

"Dosta dobro igraju, mlada su ekipa, Joca Damjanović ih je dobro 'namestio'. Gaje napadački stil igre, dosta se razlikuju u odnosu na prošlu godinu. Radujemo se otvorenom fudbalu, na gol više, biće veoma dobra utakmica", rekao je Ćirković, prenosi klub.

"S druge strane, nadam da neću imati muka, da ćemo uspostaviti kontrolu meča i da ću imati prilike i da odem napred. Pobeda protiv Voždovca bi nam zaista mnogo značila", dodao je Ćirković, koji je upravo sa Dušanovca stigao na Banovo brdo.

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 16.00 dočekuju ekipu Voždovca u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Čukarički, koji je trenutno sedmi na tabeli, u prethodnom kolu je ubedljivo pobedio Novi Pazar sa 4:0.

"Dobro smo odigrali protiv Pazaraca, nadovezali smo se na ono što smo pokazali u Senti protiv TSC-a. Ponovili smo pristup u prethodnom meču, nagrađeni smo pobedom, na nama je da sada nastavimo u tom ritmu", rekao je desni bek Čukaričkog.

"Ponovo smo podigli samopuzdanje. Imali smo pre gostovanja u prvom kolu Kupa u Novom Pazaru manju krizu rezultata, ali je sada već sve bolje. Počeli smo da se dižemo, ali svakako da možemo još mnogo bolje", istakao je Ćirković.

Posle meča protiv Voždovca sledi pauza zbog obaveza reprezentacija, a prvi naredni meč je na programu tek 21. novembra u Lučanima protiv Mladosti. Četiri dana posle toga igraće se i osmina finala Kupa Srbije.

"Opet ćemo tada ući u ritam sreda-subota, biće veoma bitno da imamo što više zdravih igrača. Šarić i Stevanović su se vratili, rade sa nama maksimalno, Pantić će takođe biti spreman posle pauze, jedino će kapiten Docić biti malo duže van stroja", kazao je Ćirković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke