Mandarić objasnio svoju ulogu u Vojvodini: ''Nemam nameru više da ulažem u klubove na Balkanu''

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2024.
20:20
Izvor: Sportske.net, informer.rs

''Po potrebi'' će pomagati.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Veliku pažnju je krajem marta izazvala vest da je čuveni biznismen Milan Mandarić izabran za potpredsdednika FK Vojvodina, a mediji su tada preneli da je njegov izbor pozdravljen gromoglasnim aplauzom svih prisutnih.

S obzirom na funkciju u klubu, očekivali su se neki konkretni Mandarićevi potezi koji bi takođe privukli slično interesovanje, ali kako je vreme prolazilo, sve češće je počelo da se spekuliše o njegovom povlačenju.

To se još uvek nije dogodilo, ali...

''I dalje sam u FK Vojvodina, s tim da sam prisutan samo kao član UO. Zbog obaveza koje imam u drugim biznisima, nisam u mogućnosti da se na dnevnom nivou posvetim funkcionisanju kluba. Privatne i zdravstvene obaveze me sve više vuku ka Americi, tako da ću biti tu po potrebi da pomognem, ali nista više od toga'', izjavio je Mandarić za ''Informer''.

Nedavno se pojavila i vest da je Mandarić navodno spreman da uloži između četiri i pet miliona evra u hrvatsku Goricu, ali on je to sada kategorički demantovao.

''Informacija da ću da uđem u Goricu je apsolutno netačna. Nikada o tome nisam razmišljao ili sa nekim pričao. Onaj ko je plasirao te neistine, samo mi nanosi štetu. Nemam nameru više da ulažem u klubove na Balkanu'', naglasio je 86-godišnji Mandarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke