Mandarić otkrio zašto nije ušao u Zvezdu ili Partizan, sledeća stanica Švajcarska?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Ne želi u penziju, sprema se za novi izazov.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Osamdesetšestogodišnji biznismen Milan Mandarić je u martu ove godine izabran za novog potpredsednika FK Vojvodina, ali još u julu su počele spekulacije da bi uskoro mogao da napusti tu poziciju, što je on tada demantovao.

Međutim, priča o njegovom napuštanju novosadskog superligaša ponovo je postala aktuelna posle intervjua koji je objavio britanski ''The News'' i gde se već u uvodu ističe kako se Mandarić ''sprema za odlazak sa mesta potpredsednika FK Vojvodina''.

I ne samo to...

''Postoji klub u Švajcarskoj na koji gledam veoma ozbiljno. Skoro da sam kupio jedan kod jezera tamo dole blizu Italije i u poslednjem trenutku se nešto dogodilo i vlasnici su pokušali da promene uslove, pa sam rekao: 'U redu, zaboravi' - i nisam to učinio''.

I ovoga puta je podsetio da je bilo kontakata i sa Zvezdom, i sa Partizanom, ali da nije prihvatio nijednu od tih opcija. Takođe, odbacio je mogućnost da ponovo preuzme neki engleski klub, poput Portsmuta, Lestera ili Šefild Vendzdeja, gde je svojevremeno bio angažovan.

''Gledao sam i Španiju, ima dosta klubova u Hrvatskoj i naravno u Srbiji. Crvena zvezda me je tražila već dugi niz godina, kao i Partizan, ali politika je previše umešana u to.

Kada je politika umešana u fudbal, ja se držim podalje od toga. Uključuju se i ulažu nešto novca i diktiraju uslove.

Engleska? Ne više. Dopalo mi se, ali tražim sada negde drugde'', naglasio je Mandarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke