Mandarić već završio sa Vojvodinom?!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.07.2024.
17:49
Izvor: Sportske.net

Odlazi posle samo četiri meseca.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Krajem marta je veliku pažnju ovdašnje fudbalske javnosti izazvao dolazak čuvenog biznismena Milana Mandarića u upravu Vojvodine.

On je tada izabran za novog potpredsednika kluba i člana Upravnog odbora i očekivalo se da će imati veliki uticaj u narednom periodu, kako bi Vojvodina postala ozbiljan konkurent Crvenoj zvezdi, Partizanu i TSC-u za najviši plasman u Superligi, ali i kako bi na evropskoj sceni pokazala određeni napredak.

Taj napredak je nagovešten u četvrtak u Amsterdamu protiv Ajaksa, gde su Novosađani poraženi sa minimalnih 1:0, ali su igrom pokazali da imaju čemu da se nadaju u revanšu narednog četvrtka u Bačkoj Topoli.

Ipak, samo dva dana posle tog meča, ''Sportklub'' je otkrio da će Mandarić uskoro napustiti Vojvodinu. Kao razlog se navodi njegovo ''nezdovoljstvo ulogom u klubu'', kao i sve veća razmimoilaženja sa ljudima iz aktuelnog rukovodstva na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem.

Mandarić ima 85 godina, a nekoliko meseci pre nego što je došao u Vojvodinu, pregovarao je i sa čelnicima kragujevačkog Radničkog oko ulaska u taj klub. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke