Mandarićev cilj u Radničkom je - titula?!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.11.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Može li doći do nama neverovatnog razvoja situacije?

FK Radnički Kragujevac
FK Radnički Kragujevac

Povezane vesti

Kragujevac čeka januar. 

Milan Mandarić će se vratiti ponovo, odlazi u SAD nakon što je odgledao par utakmica Radničkog iz Kragujevca, bio je gost sportskom direktoru Slavku Peroviću i generalnom direktoru Igoru Konataru, kao i gradonačelniku grada. 

Januar je mesec koji se čeka na "Čika Dači" (koji čeka da ode u istoriju), Mandarić je najavio povratak i tada bi mogao da - preuzme brigu o Radničkom. 

"Kurir" jutros donosi naslov da Crvena zvezda i Partizan treba da se paze jer Radnički će imati za cilj titulu prvaka države, ali i da se tim podigne na jedan evropski nivo, odnosno da bude redovan učesnik evropskih takmičenja. 

Odavno je već najavljeno da će Kragujevac dobiti najlepši stadion u ovom delu Evrope, ali je činjenica da ćete pronaći svega par gradova u Evropi sa više od 100 hiljada stanovnika koji nemaju reflektore (dva u Belorusiji, par u Nemačkoj gde se igra samo hokej, Poljskoj, Rusiji), kao i da ne postoji grad na Balkanu koji ima više od 100.000 stanovnika i u kom nema stadiona sa reflektorima. 

Čini se da je priča o tituli preterana, ali bi svakako dolazak Milana Mandarića u Kragujevac doprineo velikom skoku koji ovaj grad koji obožava fudbal još nije doživeo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke