Marakana pre Mančester sitija? "Bio sam na nekoliko treninga Zvezde..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 22.05.2020.
22:00
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za "delije"?

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Prethodnih dana se mnogo govorilo o mogućnosti da Crvena zvezda dobije pojačanje u napadu iz Superlige Srbije.

Slobodan Tedić navodno je na meti "crveno-belih", nedavno je o tome i govorio, a sada je u intervjuu za Sportski žurnal podgrejao nade "delija" da bi ga, pre Mančester sitija, mogle videti baš u dresu Zvezde.

"Iznenadila me je priča oko Crvene zvezde. Naravno čast mi je što me tako veliki klub zove na pozajmicu. Ipak, ne opterećujem se šta će biti po isteku pozajmice u Čukaričkom, bistre glave želim da razmotrim gde ću po okončanju tekuće sezone. Trenutno sam fokusiran na Čukarički", rekao je mladi napadač koji je potom istakao da kontakta sa čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana nije bilo.

"Mene nije niko kontaktirao, međutim čuo sam da crveno-beli imaju veliku želju da me dovedu. Zaista ne bih sada da 'bijem' glavu o tome sad, ima ko će da razmišlja o tim stvarima.. Iskreno nameštam glavu za inostranstvo, ali bih se isto borio i ovde za svaki minut i gol u Superligi. Kad samo bio klinac navijao sam za Zvezdu, čak sam bio i na nekoliko treninga, ali sam se brzo vratio u Bolesnikov iz Novog Sada. Posle šest meseci prešao sam u Vojvodinu. Danas sam na Banovom brdu i navijam za Čukarički", istakao je Tedić.

Mladi reprezentativac Srbije nije odbacio mogućnost da zaigra u Zvezdi, navijači svakako mogu da se nadaju...
Bundesliga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 23.05.2020
13:59

Sta ce nam bre igrrac na pozajmici. Mrkela ppakuj kofere.