Marić: ''Okrenimo se borbi za opstanak''

Autor: Beta Beta
subota 27.02.2016.
23:45
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Zoran Marić ocenio je danas da je njegovom timu nedostajalo sportske sreće i koncentracije u završnici u meču protiv Borca (0:0), u 24. kolu Superlige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

On je na konferenciji za novinare u Novom Pazaru nakon utakmice rekao da je nezadovoljan rezultatom, ali da ne može ništa da zameri svojim fudbalerima.

"Imali smo prilike, ali nam je falilo sreće i koncentracije u završnici. Pretio je i Borac, pa mislim da je ovaj rezultat pravedan. Sa ovim bodom smo zadržali teoretske šanse da se plasiramo u plej-of, ali po prikazanom u ova dva meča, mislim da se trebamo okrenuti borbi za opstanak. Ipak, to je na upravi da odluči", rekao je Marić.

Trener Novopazaraca objasnio je i da na Amera Osmanagića nije računao za meč
protiv Borca zbog njegovog "ponašanja van okvira normalnog" na poslednjem treningu, ali je priznao da je taj fudbaler "falio timu na terenu".

Šef stručnog štaba Borca Ljubiša Stamenković istakao je da je nerešen ishod najrealniji i da je meč, iako bez golova, bio kvalitetan.

"Verujem da je sjajna novopazarska publika mogla da uživa u ovom, pravom prvenstvenom meču. Igralo se otvoreno, oba tima su želela pobedu i stvarala su prilike, ali su golovi izostali. Zadovoljan sam osvojenim bodom, nastavljamo borbu sve dok ne obezbedimo plasman u plej-of", izjavio je Stamenković.

Nakon ovog meča, Novi Pazar je ostao na 12. mestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok je Borac zadržao drugo mesto sa 16 bodova više.Izabranici Zorana Marića će u narednom kolu gostovati OFK Beogradu, dok će Borac u Čačku dočekati Spartak iz Subotice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke