Marin nema nikakvu dilemu: "Zvezda će svakako biti šampion!"

Autor: Lazar Nikolić
utorak 03.10.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Iako trenutno ima četiri boda zaostatka u odnosu na lidera Partizan.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Pred fudbalerima Crvene zvezde je najvažniji meč ove jeseni. U sredu na "Marakanu" dolazi švajacarski šampion Jang bojs u meču drugog kola grupe G Lige šampiona.

Tehnički direktor crveno-belih Marko Marin jutros je gostovao na televiziji "Prva" i govorio o Zvezdinom učešću u Ligi šampiona i spektaklu koji nas očekuje.

"Mnogo smo srećni što se vraća Liga šampiona  na Marakanu, u Srbiju. Mnogo su lepa sećanja na ta dva mandata u kojima smo ranije igrali, nadam se da ćemo i ove godine slaviti kod kuće i pokazati kakva je Zvezda ekipa", započeo je Marin.

Zvezda je u prvom kolu poražena od aktuelnog prvaka Evrope Mančester stija na "Etihadu" sa 3:1, a Marin se nada da će do prve pobede crveno-beli doći protiv Jang bojsa.

"Igrali smo sa najboljom ekipom svetu, Mančester sitijem. Lajcig se bori za titulu u Nemačkoj, Jang Bojs je dominirao u Švajcarskoj, ali ovo je LŠ, svaka grupa je teška. Imamo odličnu ekipu, dobro smo se spremili za sredu, uz podršku navijača se nadam dobrom rezultatu", kazao je on.

Ne blista ekipa Baraka Bahara u poslednje vreme. Doživljena su dva prvenstvena poraza od Voždovca i Čukaričkog u gostima, ali Marin ne smatra da ekipa nije u formi.

"Dosta smo promenili eklipu ovog leta, novi trener. Treba vremena da se sve uklopi. Doveli smo kvalitretne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formi", istakao je Marin.

Prošle srede trebalo je da bude odigran 171. večiti derbi, ali je pomeren zbog dana žalosti u Srbiji. Partizan je trenutno lider Super lige sa četiri boda više u odnosu na Zvezdu. Ipak, Marin nema dilemu da će crveno-beli po sedmi put uzastopno biti šampioni.

"Nije bilo uopšte za igrati taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu.Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju",zaključio je Marin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke