Marinković: "Još smo jači!"

Autor: Miloš Marković
petak 06.02.2015.
14:42
Izvor: Sportske.net

Samouveren je fudbaler Partizana, ističe da su pojačanja donela kvalitet i da će crno-beli biti znatno jači u nastavku sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je bilo dosta kritika na račun aktivnosti u prelaznom roku, te spekulacija oko odlazaka i dolazak fudbalera, Partizan je zadržao okosnicu tima, što izuzetno raduje Marinkovića.

„Sama činjenica da smo ostali na okupu nas čini jakim.“, istakao je on u razgovoru za 'Sport'.

U Partizan je stiglo nekoliko pojačanja, u klubu su i dalje Danko Lazović, ali i Petar Škuletić, dva napadača o kojima se umnogome spekulisalo tokom proteklog perioda.

Marinković nema dilemu, ističe mišljenje da će Partizan nastavak sezone dočekati još jači nego što je to bio slučaj u jesenjem delu sezone.

„Angažovanjem Bandalovskog, Balažica i Babovića, povratkom povređenih fudbalera, kao i činjenicom da je među nama ostao Danko Lazović, sigurno je dodatno ojačalo tim i to je ono što sigurno raduje sve navijače Partizana."

"Svaka pozicija ima dva kvalitetna rešenja, uz to se veoma dobro poznajemo, jer ekipa godinu dana na okupu i potrebno je samo da poradimo na detaljima, što je uostalom i svrha priprema.“, rekao je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke