Markec odgovorio Vazuri: "Sramotna situacija... Kafu ću i dalje piti, ali neće biti lepša od one u Teleoptiku"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.05.2023.
23:10
Izvor: Sportske.net

Stavlja tačku na dalje oglašavanje!

Marko Djokovic/Starsport.rs ©
Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Lazar Marković oglasio se putem društvenih mreža povodom reakcije čelnika crno-belih da trojici igrača, među kojima je i on, zabrane ulazak na Trening centar Teleoptik.

Kao što je poznato, uprava FK Partizan odlučila je da trojici svojih bivših fudbalera koji su ponikli u omladinskoj školi crno-belih Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabrani ulazak na Sportski centar Teleoptik i u službene prostorije na stadionu "JNA". Razlog za tako nešto jeste odbijanje ove trojice igrača da još jednom potpišu reprogram dugova, što su činili u prethodnih nekoliko navrata.

Nakon što se oglasio za medije, Lazar Marković je osetio potrebu da to učini i putem društvenih mreža na sledeći način:

"Dragi Partizane, tolike godine sam proveo sa tobom i sa sigurnošću mogu da kažem da sam branio sveti grb koliko na terenu toliko i van terena, časno i svim srcem, ispravno! Reprogram je najmanji problem, taj isti Partizan me je naučio da su poštovanje, čast i moralne vrednosti iznad svega. Stavljam tačku na dalje oglašavanje povodom ove sramotne situacije. Kafu ću i dalje piti to je sigurno, a da li će biti lepše od kafe na Teleoptiku, neće. Samo još jače i više voleti naš Partizan", poručio je Marković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke