Markec pomaže Grujiću da uspe u Liverpulu - Ovo će biti ključni period za njega!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2016.
12:08
Izvor: Sportske.net, Blic

Jedan je igrao u Partizanu, drugi polako privodi kraju svoj boravak u Zvezdi, a Liverpul ih je ''ujedinio''...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Marko Grujić je od Liverpula dobio dovoljno vremena da se na pravi način pripremi za izazove koji ga od leta očekuju u klubu sa ''Enfilda''.

Tokom prolećnog dela aktuelne sezone, od njega se očekuje da u kontinuitetu pruža kvalitetne partije u Zvezdinom dresu, a da se onda što pre adaptira na ono što ga očekuje u Liverpulu.

U tome mu pomaže i reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković.

Popularni ''Markec'' je takođe član Liverpula, ali trenutno na pozajmici u Fenerbahčeu, pa možda sledeće sezone i jednog i drugog gledamo u dresu ''Redsa''.

Grujić ne krije da je od Markovića dobio nekoliko korisnih saveta na temu ''kako uspeti u Liverpulu''. Prvih par meseci su najvažniji.

''Razgovarao sam sa Lazarom Markovićem i on mi je rekao dosta lepih stvari o klubu. Rekao mi je da su pritisak i očekivanja veoma veliki, i da su prva dva-tri meseca najvažnija.

Moraću da se dokažem tokom tog perioda i pokažem svoje kvalitete. Možda baš i neću morati da odmah pokažem sve što znam, ali ću morati da otkrijem od čega sam sazdan. Verujem u sebe'',
poručio je Grujić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 24.02.2016
13:50

U Engleskoj nemaju mnogo stpljenja za mlade igrace, posebno ako su mnogo placeni kao sto je Markec, veliki je pritisak na njima.nSreca pa sad za trenera imamo Klopa.

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 24.02.2016
13:34

Ја и даље одбијам да поверујем да се финансијски руинирана Звезда одрекла милиона евра само да би Грујућ подигао пехар ЈСЛ...

avatar
bobar84c
Wednesday, 24.02.2016
14:17

Za taj milion mogli smo da uzmemo nekog rasnog napadaca... imamo dovoljno ljudi u veznom.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 24.02.2016
16:44

To je bila zelja Grujica, a ne Zvezde. Decko je pokazao koliko voli Zvezdu, a uprava mu je izasla u susret. Svaka cast momku,mada bi sigurno za njega bilo bolje da je otsao odma,da se privikava, ali ljubav je ljubav...