Marko Mirić se iz Mladosti vratio u klub svoje mladosti!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.01.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Sada će svojim velikim iskustvom pokušati da pomogne timu.

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kraj jesenje polusezone označio je i kraj saradnje lučanske Mladosi i iskusnog napadača Marka Mirića.

On je brzo pronašao novi angažman, ali ne u Superligi, već u dvanaestoplasiranoj ekipi iz Prve lige Srbije, Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

To je njegov povrtaak u klub u kojem je igrao na početku karijere, a ugovor je potpisao na godinu dana.

''Evidentan je pomak Metalca nabolje od dolaska Otaševića na čelo stručnog štaba i uveren sam da u drugom delu sezone možemo mnogo toga dobrog na napravimo. Dolazim u jedan poletan tim pun energije. Još je rano za prognoze, ali moja je želja da neki prvi cilj za sve nas bude ulazak u plejof.

Čim su me pozvali iz Metalca, a razgovarao sam i sa sportskim direktorom Vuksanovićem, sa prvim čovekom kluba Vukadinovićem, i sa trenerom Otaševićem, koga takođe dobro poznajem, osetio sam potrebu da se odužim klubu koji je obeležio moje početke. Čak tri poslednja prelazna roka bio sam blizu da se vratim u Milanovac, ali neke kockice se nisu poklapale tada, možda i mojom krivicom. Ljudi iz kluba su i pored toga imali strpljenja za mene i sada je možda još bolji trenutak da ponovo zajedno krenemo ka rezultatima koje ovakav klub zaslužuje'', rekao je 36-godišnji Mirić posle potpisivanja ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke