Marko Nikolić blokirao transfer kapitena Vojvodine! Novosađani ostali bez milionskog obeštećenja

Autor: Nemanja Janošev
subota 08.06.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

Zukić za sada ostaje u Novom Sadu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski agent Goran Lovre potvrdio je za ruski "Meč" da je njegov klijent Dejan Zukić uskraćen za transfer u moskovski CSKA.

Fenomenalnu sezonu imao je momak iz Bačkog Jarka u dresu Vojvodine. Nešto što se očekivalo možda i ranije, u minuloj kampanji je došlo kao plod marljivog rada. Dejan Zukić je neko ko bi sigurno značio Vojvodini u sezoni koja dolazi, ali nekolicina timova je zainteresovana za njegove usluge i Novosađani će ga teško zadržati.

To je potvrdio i njegov agent Goran Lovre koji je otkrio da je Zukić bio nadomak CSKA do pre nekoliko dana kada je na klupu "armejaca" seo srpski stručnjak Marko Nikolić.

"Mogu da potvrdim da smo za Zukića imali ponudu iz Belgije i bili smo blizu realizacije posla. Ali, potom nas je kontaktirao CSKA i stopirani su pregovori sa Belgijancima. Dejan je odmah želeo da ide tamo, dogovor je gotovo bio postignut, a CSKA je Vojvodini ponudio 1.200.000 evra. Ali, novi trener tima Marko Nikolić je blokiao transfer, uz objašnjenje da Dejan nije dovoljno napredovao. Ali, to nije tako, statistika govori suprotno, imao je svoju najbolju sezonu, postigao je 12 golova, uz sedam asistencija", rekao je Lovre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke