Matić i lokalpatriotizam na nivou: "Ubljani, ako u naredna dva kola navijate protiv Jedinstva, ne javljajte mi se na ulici"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 18.07.2024.
22:45
Izvor: Sportske.net

Jasna poruka.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Proslavljeni srpski fudbaler i prvi čovek Jedinstva iz Uba Nemanja Matić poručio je navijačima iz tog grada da želi da se čitavo mesto ujedini u prva dva kola.

Izazovan zadatak je pred Nemanjom Matićem, ali i celim Ubom u nastojanju da klub ostane u Super ligi i nakon sezone koja sledi. Međutim, imaće najteži mogući zadatak u prva dva kola, a to su dueli sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

Stoga je Nemanja Matić putem zvaničnih kanala Jedinstva poslao poruku za svoje sugrađane među kojima je omiljena ličnost iako je iz sela Vrelo.

"Ubljani, čestitam na ulasku u Super ligu! Uživajte u sezoni! Znam da Crvena zvezda i Partizan imaju dosta navijača sa Uba, ali ukoliko u naredna dva kola vidim nekoga sa Uba da navija protiv Jedinstva, Nemoj da mi se više javlja na ulici", naveo je Matić.

Jedinstvo će protiv Crvene zvezde igrati na "Marakani" u subotu od 20.00 sati, dok će susret sa Partizanom igrati na stadionu "Dragan Džajić" od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 19.07.2024
03:37

Tako bi trebalo da razmišljaju svi ljudi koji dolaze na utakmice. Navijaj za svoj lokalni klub i podrži ga koliko možeš. To bi trebalo i u školama da se uči i da roditelji tako vaspitavaju decu.