Matić isključio digitron

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.05.2015.
18:36
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Napretka Slavko Matić poručio je da njegova ekipa ulazi u odlučujuću borbu za opstanak optimistično i bez kalkulacija odnosno razmišljanja o tome kako će konkurenti odigrati svoje mečeve.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Donjim Sremom u Pećincima fudbaleri kruševačkog Napretka došli su u poziciju da trijumfom na domaćem terenu u poslednjem kolu tekuće sezone izbore opstanak u Jelen Superligi.

Naredni rival "Čarapana" biće ekipa Rada koja u meč poslednjeg kola ulazi bez rezultatskog opterećenja imajući u vidu da je odavno obezbedila opstanak u ligi a nema šanse za iskorak u Evropu.

"Ekipa Rada je mlada i voli da se nadmeće. Na osnovu rezultata koje su pokazali u prolećnom delu, postali su iznenađenje sezone" napravio je uvod trener Napretka a potom nastavio,

"Ova utakmica predstavlja ogroman teret za igrače, ali pokušavamo da što optimističnije gledamo na situaciju. Ne razmišljamo o kalkulacijama i drugim rezultatima. U utakmicu koja je veoma bitna za nas ulazimo maksimalno mobilisani i spremni" dodao je Slavko Matić.

Kadrovska situacija u redovima kruševačkog Superligaša nije najsjajnija pošto će Nikola Trujić i Miloš Radulović sigurno propustiti duel sa Radom, dok je pod znakom pitanja i Slobodan Urošević.

Napredak dočekuje duel sa Radom kao trinaestoplasirana ekipa na tabeli sa istim brojem bodova kao i subotički Spartak koji bi po propozicijama takmičenja sezonu završio na mestu iza Napretka kada bi se crta podvukla posle 29 odigranih utakmica.

Kruševljanima trijumf nad Radom garantuje opstanak u Superligi a pad na 14. poziciju mogu da izbegnu u slučaju remija sa "Građevinarima", ali bi u toj situaciji Čukarički morao da osvoji bod u Subotici.

Utakmica 30. kola Jelen Superlige između Napretka i Rada zakazana je za nedelju, 24. maj od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke