Matić o biseru Jedinstva: "Ovakvog igrača nemamo od Vidića i Ivanovića, čeka ga reprezentacija!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 05.04.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Zapamtite ime Miodraga Pivaša.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije i aktuelni fudbaler Liona Nemanja Matić prvi je čovek Jedinstva iz Uba koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Nije tajna da drugoligaški rang takmičenja u Srbiji ima talentovanih fudbalera, a Matić tvrdi da jedan takav stasava i u Ubu.

"Miodrag Pivaš je veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac", smatra Nemanja Matić.

Miodrag Pivaš ima 18 godina, proteklog leta je stigao iz Austrije gde je proveo deo života, igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog, a standardni je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije i Jedinstva za koji je ove sezone odigrao 16 utakmica.

Pivaš je prema sopstvenim rečima očekivao određenu minutažu, ali nije se nadao da će brzo postati standardan.

"Iskreno, nadao sam se da ću u ovoj polusezoni više igrati, ali nisam očekivao da ću ovako brzo da se ustalim u prvih jedanaest, pogotovo zato što imam samo 18 godina. Drago mi je što sam u klubu koji brine o mladim igračima i daje šansu svima koji se trude i dokazuju svakog dana", rekao je Miodrag Pivaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke