Matijašević otkrio sve o slučaju "Vidosavljević", dodao i njegov dogovor sa Zvezdom!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.04.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Vidosavljević je mogao da igra, ali...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević je u intervjuu za sajt tima sa Banovog brda istakao da nije zadovoljan utakmicom u Kragujevcu koju je njegov tim izgubio sa 4:3. 

"Prvo bih istakao da sam u prethodnim teškim utakmicama bio zadovoljan zalaganjem, igrom, odnosom prvotimaca, kao i njihovom disciplinom. Utakmica u Kragujevcu je bila drugačija. Naravno, pre svega moram da čestitam Radničkom na pobedi, ali da je naša ekipa bila dicsiplinovana osvojila bi bodove. Lepo je bilo videti 5.000 ljudi na tribinama stadiona „Čika Dača“. U Radničkom rade naši prijatelji, Slavko Perović i Igor Konatar su napravili odličnu stvar", rekao je Matijašević. 

Smatra da je njegova ekipa bila veoma slaba u tom duelu. 

"Ne bih da komentarišem ni suđenje, zadržaću se samo na našoj igri. Ponavljam, bili smo nedisciplinovani, zato smo izgubili. Svaka čast igračima i stručnom štabu tima iz Kragujevca. Za mene lično, iako je lepo kad publika vidi sedam golova, sama igra nije bila lepa, bez discipline, bila je čak katastrofalna, kao i odnos pojedinih igrača prema igri. Ali, dešava se i to, ne krivim nikog, uvek polazim od sebe. Ti igrači su tu zato što sam želeo da budu tu, nisu nam pali sa neba", rekao je Matijašević. 

"Naša sadašnja pozicija na tabeli je možda i trenutak istine. Imali smo dosta mučenja, menjanja trenera. Igrači kao igrači, pola njih neće ni ostati ovde, napravićemo rez. Nećemo, naravno odustati u finišu sezone, igraćemo i boriti se i dalje, ali rez nam je jednostavno neophodan. Moramo ponovo da krenemo sa filozofijom Čukaričkog, sa što više mladih igrača, što manje iskusnih. Jednostavno, mladi „kidaju“, žele, neki drugi ne žele, da se ne svađamo, bolje je da se raziđemo kao ljudi", rekao je on. 

Stavka u ugovoru Milutina Vidosavljevića da ne igra protiv Čukaričkog ne postoji i on je mogao da igra protiv tima sa Banovog brda za svoj Radnički, ali je dogovor čelnika Radničkog i Čukaričkog drugačiji. 

"Ne znam gde je radio, da bih mu odgovorio. Sa Perovićem i Konatarom sam dogovorio, džentlmenski, „evo vam igrač, ako može da ne igra protiv nas“. I to je dogovor. Vidosavljević je mogao i da igra. Trener te slučajeve nije ni mogao da vidi do sada, ovo je džentlmenska priča. Imali smo i mi tu situaciju sa Zvezdom, nisu nam igrali Lučić, Pankov, Popović, to je bio takav dogovor. Kad pružim ruku, to je tako. Trener Radničkog, koji stvarno radi vrhunski posao i čestitam mu na svim rezultatima, mora da bude upućen da su njegov sportski direktor i predsednik meni pružili ruku. Mi uopšte nismo ni imali problem da Vidosavljević igra, ako je bila frka. Donekle ga i razumem, trener je, ima najbolju moguću želju, ali je ovo bio džentlmenski dogovor, moram da ga obavestim da to u Srbiji postoji", rekao je Matijašević za zvanični sajt Čukaričkog. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke