Matijaševićev odgovor Vazuri: "Ekonom Pavika pisao saopštenje"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.11.2023.
19:15
Izvor: Sportske.net

Šta kaže Matijašević na Vazurinu izjavu?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Derbiji ne mogu bez saopštenja.

Tako je bilo i ovoga puta, Partizan je savladao Čukarički golom u poslednjim trenucima utakmice, a odmah posle meča "brđani" su se oglasili saopštenjem u kom su naveli da je njihov klub izgubio samo zahvaljujući sudijama na utakmici. 

Na to saopštenje odgovorio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je rekao da je saopštenje Čukaričkog "sramno" i da očekuje reakciju Fudbalskog saveza Srbije, ali to nije kraj. 

Vladimir Matijašević je odgovorio Vazuri preko medija, učinio je to u izjavi za "Žurnal". 

"Prvo, nije istina da nismo sportski čestitali ljudima iz Partizana. Jesmo i to onima koji su ostali u loži do kraja utakmice, ostali su otišli, ne znam zbog čega. Svima smo pružili ruku, neki su nam čak i rekli da je suđenje bilo onako. Ništa nismo rekli, čestitali smo sportski i otišli. Zašto se Partizan našao uvređen našim saopštenjem? Mi njima ništa nismo zamerili, već sudijama, odnosno naš ekonom Pavika (Nenad Pavlović), koji nam je i sve ispričao šta se dešavalo. Šta je njih uvredilo zaista ne bih znao da kažem", rekao je Matijašević.

Interesantno je da ekonom piše saopštenja u Čukaričkom. 

"Saopštenje je pisao naš ekonom Pavika, jer je on sa klupe sve bolje video, uz to je igrao fudbal, tako da je znao da opiše svaku spornu situaciju. Mada se sve vidi i na snimku. Ipak, zamolićemo disciplince da ne kažnjavaju Paviku, već klub. Ponavljam, zaista ne znam zbog čega se Partizan našao ovde prozvanim, kad ih spomenuli nismo, jedino, ako nema neka pozadina iza svega", rekao je Matijašević. 

Matijašević se uglavnom slaže sa saopštenjem Čukaričkog koji je napisao ekonom Pavika. 

"Kao što je naš ekonom i napisao, start Šćekića nad Adetunđijem bio je za crveni karton, ako gospodin Dejan Santrač kaže da nije bio, ja ću javno da se izvinim. Faul nad Cvetkovićem u 95. minutu direktno je uticao na rezultat. Možda će nama baš taj bod značiti za plej-of. Zbog čega je produžena utakmica? Svi moraju da znaju da mi igramo za klub, da nas ne zanima ni Zvezda, ni Partizan. I ono najvažnije, naš Nikčević nema majku. A, sudija je bio pored njega, kada mu je igrač Partizan opsovao majku, a onda i udario. I, tu nije bilo žutog kartona. Sve se vidi crno na belo, ko je hteo da vidi", kaže Matijašević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.