Matiješević: "Niko nikog nije udario"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 20.04.2023.
22:35
Izvor: Sportske.net

Čestitao je svojim fudbalerima.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević čestitao je večeras igračima na pobedi protiv Partizana i ostvarenom rezultatu pred plej-of Super lige, i dodao da će u nastavku takmičenja svaki meč biti izuzetno važan.

"Čestitam mojim igračima na pobedi, na svemu što su prikazali na terenu u derbi meču protiv Partizana i na poziciji koju su izborili pred ulazak u plej-of. Tek nas čekaju velika uzbuđenja u preostalih sedam kola, svaki meč će biti izuzetno bitan. Činjenica da će Srbija imati pet predstavnika u Evropi daje dodatnu draž domaćim takmičenjima, i Super ligi i Kupu Srbije", rekao je Matijašević, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na svom terenu Partizan sa 1:0, u utakmici poslednjeg 30. kola regularnog dela Super lige Srbije.

Meč na Banovom brdu je nastavljen od 22. minuta, nakon što je prethodno bio prekinut 11. aprila zbog nereda na tribinama.

Matijašević je rekao da je po završetku utakmice došlo do sukoba između kapitena Čukaričkog Marka Docića i fudbalera Partizana Ljubomira Fejse, a da se ubrzo umešao i kapiten crno-belih Slobodan Urošević.

On se posebno zahvalio na reakciji trenera Partizana Igora Duljaja i njegovog pomoćnika Alberta Nađa.

"Najbitnije je da niko nikog nije udario, čarke se svakako dešavaju kad se radi o derbi mečevima. U nedelju ponovo igramo protiv Partizana i siguran sam da će sve proteći u najboljem mogućem redu. Ako pobedi Čukarički, super, ako Partizan bude bolji sportski ćemo im čestitati. Još je mnogo utakmica do kraja, kao što sam već rekao, svaka će biti od velikog značaja", zaključio je Matijašević.

Čukarički se posle 30 utakmica nalazi na trećem mestu Super lige Srbije sa 62 boda, a isti učinak ima i drugoplasirani TSC. Partizan je četvrti sa 57 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke