Mečevi odluke za "Orliće" - Selektor u petak saopštava spisak

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.09.2016.
11:44
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić u petak će saopštiti spisak igrača na koje računa za odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije početkom oktobra igra odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Poljskoj.

Pred "Orlićima" su dueli sa Republikom Irskom u Vaterfordu (7. oktobar) i Slovenijom u Gornjem Milanovcu (11. oktobar), a selektor Tomislav Sivić u petak će saopštiti spisak igrača na koje računa za te mečeve.

Nakon remija sa Italijom u Vićenci i trijumfa nad Republikom Irskom u Novom Sadu postalo je jasno da "Orlići" ne mogu direktno na Evropsko prvenstvo, ali će zato do kraja kvalifikacija morati da se bore za plasman u baraž.

Samo četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije iz devet kvalifikacionih grupa dobiće priliku da se kroz baraž domognu završnog turnira, zbog čega "Orlići" miraju da dobiju preostale utakmice.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj na programu je naredne godine a mesto će na završnom turniru, uz domaćina, izboriti devet pobednika kvalifikacionih grupa i dve reprezentacije iz baraža.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke