Mediji u regionu: Malo o Zvezdi i Milanu, mnogo više o Ibri!

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.02.2021.
08:56
Izvor: Sportske.net, Index

Pažnju privukla scena van terena.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Zanimljive su bile reakcije na utakmicu između Crvene zvezde i Milana u regionu.

Tako hrvatski "Index" kratko opisuje utakmicu u dva pasusa, da bi na kraju apostrofirao prostačko ponašanje pojedinca iz lože Crvene zvezde koji je vređao Zlatana Ibrahimovića.

"Milan je igrao u kombiniranom sastavu, a Zlatan Ibrahimović utakmicu je gledao s tribina. Nakon što je Milan poveo, Ibrahimović je skočio i proslavio gol, što je razbjesnilo nekolicinu navijača Zvezde koji su uspjeli ući na popis gostiju. 'Sjedi dolje, Zlatane! P...o jedna, balijo jedan smrdljivi. J...m li te u usta da te j...m' urlao je jedan navijač na snimci koja se proširila društvenim mrežama", piše Index u originalu.

Na sličan način je o utakmici izvestio i portal iz Bosne i Hercegovine "Klix" koji je taj događaj preneo u posebnoj vesti.

"Uz arsenal psovki, jedan od neodgovornih pojedinaca je Zlatana nazvao i 'smrdljivim balijom'. Međutim, Ibrahimović nije uopšte reagovao na dobacivanja te je nastavio gledati utakmicu kao da se ništa nije dogodilo. Iskusni napadač ovu utakmicu nije ulazio u igru budući da ga je trener Milana odlučio odmoriti za naredna iskušenja koja ih očekuju", prenosi Klix.

Revanš meč u Milanu na programu je narednog četvrtka na San Siru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke