Metalac konačno prekinuo seriju poraza, Surduličani imaju za čim da žale

Autor: Darko Mitrović
subota 06.11.2021.
18:57
Izvor: Sportske.net

Lepi golovi večeras u Gornjem Milanovcu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle serije poraza u prethodnih pet prvenstvenih kola, ekipa Metalca večeras je konačno osvojila jedan bod i koliko-toliko započela beg sa pretposlednjeg mesta na tabeli koje i dalje zauzima.

U okviru 16. kola Linglong Super lige Srbije, Metalac je večeras dočekao ekipu Radnika iz Surdulice, a njihov duel završen je rezultatom 1:1.

Surduličani su poveli u 24. minutu kada je Hodžić iskosa sa desne strane poslao neodbranjiv šut u bliži ugao i tu minimalnu prednost gosti su dugo uspevali da zadrže.

Naravno, ekipa Metalca je pokušavala u nastavku da nadoknadi ovaj zaostatak i na kraju je uspela u tome. Glavnu ulogu preuzeo je rezervista Marko Šarić kome je petnaestak minuta pre kraja poništen gol, ali je isti igrač nedugo zatim ipak doneo izjednačenje Milanovčanima.

Sjajnu akciju izveli su domaći u 79. minutu meča, brzo, jednostavno, kroz sredinu, Krajišnik je propustio loptu za Antonijevića koji odmah asistira za Marka Šarića, a ovaj preciznim udarcem pogađa desni donji ugao gola gostiju - 1:1.

U samom finišu meča, igrao se treći minut nadoknade vremena, gosti su mogli do pobede. Odlično je iskosa sa leve strane šutirao Janjić, ali je i golman Metalca Savić odlično intervenisao.  S obzirom da je nadoknada vremena trajala čak sedam minuta, bilo je vremena za još jednu veliku priliku ekipe iz Surdulice, ali ovoga puta Spasić nije bio precizan, pa je do kraja ostalo 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke