Miha objasnio Italijanima kako je Srbiju "odveo" na Mundijal u Rusiju!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.11.2017.
17:31
Izvor: Sportske.net

Srpski trener imao šta da kaže o italijanskoj tragediji, ali i šta je napravio od Srbije.

Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je pred meč Torina govorio o neuspehu Italije.

"Ovo je veliki udarac, ja sam Srbin i navijač Srbije, ali mnogo godina živim ovde. Veoma mi je krivo i zbog mog Belotija, ali i Bufona, De Rosija i Barzaljija, Mundijal će biti siromašniji bez Italije. Deluje nestvarno da Italija nije na prvenstvu. Mora mnogo da se promeni, ali ne mogu da ne ispričam o mom iskustvu iz Srbije",
počeo je Mihajlović.

"Bio sam selektor, izvršio smenu generaciju, promenio sve igrače, bilo smo najmlađa reprezentacija, jasno dobio sam dozvolu da sve to uradim. Ali, nismo se kvalifikovali, pa sam dao ostavku, iako sam imao ugovor na stolu i tražili su da ostanem. Znao sam da će neko drugi ubrati plodove mog rada. Sada je Srbija na Mundijalu, a većinu tih igrača ja sam ubacio u reprezentaciju", podsetio je Miha.

"Znao sam da rizikujem, ali nekada moraš da budeš spreman, rad uvek da plodove, iako nisam ostao", dodao je trener Torina.

On se nije pridružio procestu protiv Venutee.

"Nije on jedini krivac i zna koliki je neuspeh. Ali, Italija je zaslužila da dobije Švedsku, želim mu sve najbolje", objašnjava Mihajlović.

Danas svi pričaju o istupanju Alegrija i nekih drugih trenera iz udruženja.



"Ja sam dobio licencu u Srbiji, to nije moja stvar, ali jeste interesantno jer su se pobunili treneri. Anćeloti je pravo rešenje, ali ga treba ubediti i ne znam da li će Italiji to uspeti", sumnjičav je Mihajlović, a izgleda da je Karleto već odjavio Italijane.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 19.11.2017
10:52

Procestu protiv Venutee

avatar
jv
Saturday, 18.11.2017
23:43

Neverovatan je. Pa njegovu ekipu je nabijao ko je stigao! Kiti se Muslinovim perjem.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 18.11.2017
20:21

..sta prica covek a dva najvaznija igraca u kvalifikacijama Matic i Tadic mu nisu igrali,da ne pominjem Ljajica..

avatar
Povratak kralja 59
Saturday, 18.11.2017
19:26

Da je u našem fudbalu normalno stanje on nakon onih kvalifikacija za SP 2014 ne bi ni napustao mesto selektora jer na kraju tog mandata uspeo da dokaže svoj rad i svoje poteze sa početka kvalifikacija...ali to su ipak viši interesi jer je Mihajlović sve samo ne poslušan pa je zato toliko i napadan. Ja se ne slažem sa svim njegovim izborima ali od 1997-1998 mi bolju igru nismo imali nego s kraja kvalifikacija za SP 2014, a pred Francusku smo imali mnogo, mnogo jače ofanzivne igrače nego za vreme Mihajlovića. Da je FSS pravi sve bi učinio da ga vrati.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 18.11.2017
20:07

Konacno i sa tobom da se slozim u necemu.

avatar
Povratak kralja 59
Monday, 20.11.2017
20:38

Ima nade za tebe :D

avatar
NikkiCFC
Saturday, 18.11.2017
19:08

Kako te nije sramota koga si ti uveo? Ovo je sastav sa Maksimira: Brkić - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić - Đuričić, Šćepović. Dakle samo Ivanovic i Kolarov koji su bili tu i pre toga i posle. Ostali nisu napravili nista a ni tada nisu trebali da igraju.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 18.11.2017
20:25

Jos je Djordjevic usao umesto Scepovica (na samom pocetku utakmice) sto znaci da ni na klupi nismo imali nekog dobrog napadaca:-D Dobro, Subotic i Nastasic (plus Bisevac) jesu igrali u tim kvalifikacijama, tada je odbrana manje-vise isto izgledala, ali sve ostalo je bilo katastrofalno:-/ Ne volim trenere koji sebe stavljaju u prvi plan umesto da jednostavno tiho cute i rade, a ovaj je to bas cinio, isticao se uglavnom po negativi...

avatar
Непобедиви
Saturday, 18.11.2017
18:35

Sve je u pravu, samo sto ljudi u Srbiji ne vide dalje od nosa.

avatar
mr.wolf
Saturday, 18.11.2017
20:26

Ajde pogledaj koji igraci su igrali kod njega a koji sada. Koga je uveo on ? Tadica, Kostica, Mitrovica ? Rukavinu ? Matica ? Ljajica ? Kolarova ? O cemu pricate vi ? nOsim Baneta i Kolarova, NIJEDAN igrac vise nije selektiran koje je selektovao Mihajlovic. Eno covek ti je vec izbacio sastav protiv Hrvatske pod njegovim vodjstvom...

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 18.11.2017
20:42

Ni u Beogradu nije izveo najjaci moguci sastav od samog pocetka.