Miha u Zvezdi? ''Pun pogodak''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.04.2019.
09:17
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Njegove reči sigurno mu znače, da li će i uticati na Mihajlovićevu odluku?

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Odmah posle 160. večitog derbija i Zvezdine pobede od 2:1 nad Partizanom, počele su spekulacije o mogućem odlasku šefa struke aktuelnog šampiona Vladana Milojevića, za koga navodno postoji interesovanje iz Kine.

Istovremeno, mediji već pišu i o njegovim potencijalnim naslednicima, ukoliko zaista dođe do tog scenarija na leto, a uprava Crvene zvezde morala bi veoma brzo da reaguje, jer neće imati mnogo vremena do početka evropskih kvalifikacija.

U prvi plan je odmah izbilo ime Siniše Mihajlovića, aktuelnog trenera Bolonje, koji je ovu ekipu izvukao tokom proleća iz zone ispadanja, a osim njega, kao moguća rešenja za klupu Zvezde u slučaju Milojevićevog odlaska, pominju se i Goran Đorović, Matjaž Kek...

Videćemo šta će se dešavati po završetku sezone, treba naglasiti da je Milojević pod ugovorom sa Zvezdom i za narednu sezonu, ali u javnosti je sve više komentara na temu njegovog potencijalnog naslednika.

U izjavi za ''Srpski telegraf'', oglasio se i Ljupko Petrović, trener Zvezdine zlatne generacije iz 1991. godine, koji ne krije da bi ga dolazak tadašnjeg njegovog fudbalera Siniše Mihajlovića na klupu Zvezde veoma obradovao.

''Zaista ne znam kakvi su Mihajlovićevi planovi u nastavku karijere i koliko je realan njegov povratak u Srbiju, ali sam ubeđen da bi on bio pun pogodak za našu voljenu Zvezdu.

Siniša ima trenersko znanje koje stiče punu deceniju u Italiji, a kao igrača trenirali su ga vrhunski stručnjaci i od njih je imao šta da nauči.

Njegova harizma i srčanost brzo bi kupili 'delije'. Ali, s druge strane, jasno je da je Milojević postavio visoke standarde i da će njegov naslednik, ko god da to bude, imati veoma težak zadatak da ispuni ogromna očekivanja navijača'', izjavio je Petrović.

Čekamo rasplet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Tuesday, 30.04.2019
12:20

Mihajlović u Italiji realno trenira ekipe koje se bore za opstanak, dok bi u Zvezdi dobio priliku da se oproba u Evropi koja je putpuno druga priča. U slučaju dobrih igara u Evropi, možda bi ga uzeli u razmatranje i za neki ozbiljniji klub, odnosno klub koji ima ozbiljnije namere (jeste trenirao i Fiorentinu i Sampdoriju i Milan ali u trenucima kada su oni bili daleko od Evrope). Ja njega smatram trenerom stvaraocem i mislim da bi "izbacio" dosta dobrih fudbalera u Zvezdi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 29.04.2019
11:46

Miha bi bio dobar, ali ni Lalatovic nije los.

avatar
Srpska Bosna
Monday, 29.04.2019
13:19

Sa Lalatovicem i ovim timom bismo se izivljavali protiv Partizana,samo ne znam dokle bi u evropi dogurali

avatar
miki2
Monday, 29.04.2019
11:11

Ja se nadam da će Milojević ostati i sledeću sezonu. I nevidim razlog zasto bi otisao, mislim da mu plata nije presudni faktor. A u Zvezdi ima sigurno jos dosta motiva da ostane jel mogo bi dosta toga jos sa Zvezdom da ostvari.

avatar
jv
Monday, 29.04.2019
10:41

Milojević neće u Kinu. Čovek je ozbiljan trener i otići će kada dobije dobru ponudu iz Evrope.

avatar
Südkurve München
Monday, 29.04.2019
09:58

Morali bi stranci pevati Zvezdine pesme, inace VAN

avatar
deki trbic
Monday, 29.04.2019
09:44

Nece se to desiti da dodje Mihajlovic, pa nije lud... a Milojevic odlazi na kraju sezone