Mihajlović - Banjica kao porodična sudbina!

Autor: Miloš Marković
petak 06.02.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Stefan Mihajlović je stigao tokom zime u klub u kome je njegov otac svojevremeno obavljao funkcionersku ulogu. Za Banjicu ga vezuje porodično nasleđe.

Povezane vesti

Prognozirana mu je karijera bez limita, a onda su određeni elementi uticali da samo privremeno siđe sa glavne fudbalske pozornice. Stefan Mihajlović je ove zime stigao na Banjicu odlučan da svojim igrama povrati prognoze sa početka teksta i doprinese još boljim ostvarenjima Rada.

"Za Rad me vezuje dosta toga. Ovaj klub je oduvek bio poštovan u krugu moje porodici, pa samim tim i kod mene. Moj otac je jedan period radio kao sportski direktor kluba sa Banjice i tada sam još direktnije zavoleo klub koji je afirmisao puno fudbalera i reprezentativaca.", započinje razgovor Stefan Mihajlović, akvizicija Rada u zimskom prelaznom roku.

Njegov otac je u Nemačkoj  odigrao preko 100 utakmica nastupajući  za minhenski Bajern, Šalke i Ajntraht iz Frankfurta. Gledajući po genetici, Stefan je imao od koga da nasledi „njuh“ za gol. Da li činjenica što je sin nekada priznatog fudbalera u evropskim okvirima opterećujući faktor?

"Možda kada sam bio mlađi, sada više ne! Maksimalno sam skoncentrisan na svoje treninge, svoju igru i želim da se sam izgradim kao fudbaler koji će uvek biti igrač koji će doprinositi ekipi.", ističe Mihajlović.

Na pripremama u Antaliji je mogao bolje da se upozna sa saigračima i da sagleda potencijal tima. Koliko Rad može u drugom delu sezone?

"Sve zavisi od starta prvenstva. Ekipa jeste mlada, ali ima potencijal. Najvažnije je da osiguramo superligaški status, a onda možemo sigurnije da prezentujemo sav svoj fudbalski kvalitet tima. Iskreno, ne brinem da nećemo izboriti opstanak u eliti, jer za to zasigurno imamo sve preduslove. Dobro odrađene pripreme su jedan od tih argumenata. Drugi je što ćemo utakmice kao domaćini igrati na Banjici, a ne na neutralnom terenu kao tokom jesenje polusezone.", rekao je.

Šta navijači Rada mogu očekivati od Stefana Mihajlovića?

"Neću se štedeti!"

"Spreman sam da svaki put dam maksimum sebe za Rad i na taj način se zahvalim svim ljudima koji vole  klub, trenerima, uppavi i navijačima i da se na proleće svi zajedno radujemo uspesima građevinara."
, poručio je na kraju centarfor banjičkog superligaša Stefan Mihajlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Marko Kralj
Friday, 06.02.2015
12:33

Ja mislio da je ovaj batalio fudbal..