Mihajlović: "Nadam se da će biti još trofeja"

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.05.2016.
10:16
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović rekao je da se nada da će, posle osvojenog Kupa Srbije, sa crno-belima osvojiti još dosta trofeja.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana osvojili su sinoć Kup Srbije, pošto su u finalnoj utakmici u Gornjem Milanovcu pobedili Javor iz Ivanjice sa 2:0.

"Ovo je ono što smo želeli, ono čemu smo težili pred početak prolećnog dela šampionata. Nije bila laka utakmica, ali smatram da smo kontorlisali čitav tok meča. Drago mi je što smo osvojili Kup, moj prvi Kup, odnosno prvi trofej sa Partizanom i nadam se da će ih biti još", rekao je Mihajlović.

Nemanja Mihajlović je dobrim partijama u Partizanu zaslužio i poziv novog selektora Srbije Slavoljuba Muslima u reprezentaciju.

"Maksimalno sam bio fokusiran na Partizan, na osvajanje ovog trofeja i na dobre partije u ligi. Iskreno, nisam razmišljao o reprezentaciji. Nikad nisam izjavio da neko mora da me pozove u reprezentaciju, a ako moje dobre igre, golovi i asistencije mogu da doprinesu nacionalnom timu, ja ću se uvek odazvati tom pozovu. Velika je čast što ću provesti 10-15 dana sa takvim fudbalerima, koji igraju na takvom nivou i zaista sam presrećan što ću osetiti deo te atmosfere", rekao je Mihajlović.

Crno-belima je ovo 13. trofej u nacionalnom kupu, dok je Javor propustio priliku da osvoji prvi trofej u 104 godine dugoj istoriji kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Friday, 13.05.2016
01:01

Mali, ako zelis trofeje predlazem ti da mijenjas klub

avatar
Thursday, 12.05.2016
10:25

Naravno, vaznije je ovo drugo.

avatar
Thursday, 12.05.2016
10:23

Skinite tog sponzora sa dresa, em sto je crvene boje, em sto daju crkavicu!!!

avatar
Lord of Nottingham
Friday, 13.05.2016
01:00

Sve po zaslugama

avatar
Friday, 13.05.2016
14:58

Vama onda treba i uzeti nesto iz kase svaki put kad pocne sezona, a ne samo davati okeane para...